Filmové události #30/21: Trailer k remaku Duny i k historickému dramatu s Damonem a Affleckem

Jsou tu novinky k Bladeovi i Johnu Wickovi a dalším.

Velkolepé sci-fi Duna se představilo v druhém traileru. Ukázku nabídlo i drama Poslední souboj. Nový klip je tu i k chystanému seriálu Nine Perfect Stragners. Jsou tu i první fotografie z natáčení filmového Flashe. Batgirl má zase novinky v obsazení. Hereckou posilu pak získalo i pokračování Black Panthera. Marvelův Blade má svého režiséra. Toho hledá i prequel k Johnu Wickovi. Začala se také údajně točit třetí řada Mandaloriana. Sedmá Mission: Impossible pak má dotočeno. A poslední klapka padla i u v Praze natáčeného The Gray Mana.

#30/21

Chystaný stejnojmenný remake dobrodružného sci-fi Duna se v uplynulém týdnu představil v nové ukázce. Snímek vypráví o mocenských bojích uvnitř galaktického impéria o ovládnutí fiktivní planety Arrakis. Za celým dílem pak stojí režisér Denis Villeneuve. Film také nabízí poměrně hvězdné obsazení, které čítá jména jako Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Zendaya, Oscar Isaac, Javier Bardem, Dave Bautista, Stellan Skarsgård nebo Jason Momoa. Nová Duna by u nás měla být k vidění již letos v říjnu.

S ukázkou přišel i další hvězdně obsazený snímek, kterým je Posledním souboj. Toto historické drama režiséra Ridleyho Scotta se odehrává ve Francii 14. století a zaměřuje se na poslední Francií posvěcený duel mezi dvěma muži. Objeví se tu pak například Matt Damon, Ben Affleck nebo Adam Driver. Do kin se tento film chystá ve stejnou dobu jako výše zmíněná Duna.

 

Do třetice tu pak máme i nový klip k chystanému seriálu Nine Perfect Strangers, který poběží skrze streamovací platformu Hulu již od 18. srpna. Pořad také slibuje slavné obsazení, zahrají si zde například Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Luke Evans, Samara Weaving, Bobby Cannavale, Regina Hall nebo Manny Jacinto.

 

Kromě trailerů tu pak máme i jiné typy ukázek. Například jsou tu první fotografie z natáčení k chystanému filmu studia DC The Flash, zaměřujícímu se na stejnojmenného rychlého hrdinu. Na převážně fanoušky focených snímcích je k vidění především Ezra Miller, jakožto představitel titulního protagonisty, se svým dublérem.

 

DC však také přineslo novinky ke svému plánovanému snímku Batgirl. Ten se má zaměřovat na stejnojmennou superhrdinku. Tvůrci pak v uplynulém týdnu obsadili představitelku hlavní role, kterou se stala herečka Leslie Grace. Ta tedy ve filmu ztvární Barbaru Gordon, dceru detektiva Jamese Gordona, která v komiksech nese superhrdinské přízvisko Batgirl. Více detailů zatím o chystaném díle není známo.

Pozadu pak nezůstal ani konkurenční Marvel. Ten odhalil hereckou posilu k očekávanému sequelu ke snímku Black Panther. Pokračování, nesoucí název Black Panther: Wakanda Forever, tak dostalo přírůstek v podobě Leslie Grace, která byla obsazena do zatím nespecifikované role.

S novinkami pak přišli i tvůrci remaku Bladea. Ten má konečně svého režiséra, kterým se stal Pákistánec Bassam Tariq. V nové MCU verzi pak ztvární titulního přemožitele upírů Mahershala Ali. Více detailu ještě zatím není známo, pouze to, že očekávanou premiéru by měl mít snímek již v příštím roce.

Režiséra hledá i prequelový seriál k Johnu Wickovi. Pořad pod názvem The Continental se zaměřuje na titulní řetězec hotelů, které hrají ve filmovém světě Johna Wicka důležitou roli. Hlavním protagonistou by zde pak měl být mladý Charon, kterého v původních dílech ztvárnil herec Lance Reddick.

Natáčet se pak údajně začala už třetí řada seriálu The Mandalorian. Pořad ze světa Star Wars, vysílaného na stanici Disney+, se těší velké oblibě ze strany fanoušků, a tak není divu, že se dočkal třetí sezóny. V té se opět v titulní roli objeví Pedro Pascal, více detailů však zatím není známo.

Dokončené natáčení už má oficiálně i sedmé pokračování filmové série Mission: Impossible, které sleduje dobrodružství tajného agenta Ethana Hunta v podání Toma Cruise. Na svém Instagramu skutečnost o ukončení točení oznámil herec Cary Elwes, který se v sedmém díle stane novým přírůstkem v tomto filmovém světě.

A poslední klapka padla i u snímku The Gray Man. Ten byl mimo jiné natáčen i v Praze, kde se díky tomu mihly i celebrity jako Chris Evans, Ryan Gosling, bratři Joe a Anthony Russo, Ana De Armas nebo Billy Bob Thornton. Poslední natáčecí dny strávil štáb právě v našem hlavním městě. Velkolepý projekt z produkce Netflix je považován za jeden z nejdražších snímků této platformy, tvůrce stál v přepočtu neuvěřitelných 4, 4 miliardy korun. Na Netflixu pak bude k vidění pravděpodobně v příštím roce.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací