Reality show Farmář hledá ženu začíná. Seznamováním nás opět provede Laďka Něrgešová

Sedm farmářů a jedna farmářka hledají lásku svého života.

Na televizní obrazovky se vrací reality show plná lásky, romantiky, přírody i tvrdé práce. Dnes startuje nová řada pořadu Farmář hledá ženu. Po letech se do role dohazovačky opět převtělila moderátorka Laďka Něrgešová.

„Když jsem se před jedenácti lety vydala za prvními farmáři, tak jsem ani netušila, kolik prázdných srdcí se nám společně podaří naplnit láskou,“ zavzpomínala Laďka. Tentokrát svá srdce a životní příběhy odhalí farmáři Josef Kučera (28), Jan Johanides (47), František Mařík (36), Zdeněk Slouka (36), Pavel Pollreich (57), Antonín Čangel (32), Tomáš Jelen (41) a farmářka Andrea Viznerová (38), která věří, že najde tolerantního pohodáře s dobrodružnou povahou.

Velkou osmičku blíže poznáte na televizních obrazovkách již dnes večer (čtvrtek 29. 7. ve 21.40). A třeba se právě vy rozhodnete, že některému ze soutěžících pošlete svůj dopis.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací