Jakub Prachař a Sara Sandeva jsou Dvojka na zabití v novém krimi seriálu

Ironický detektiv a pravidla milující vyšetřovatelka.

S příchodem podzimu a začátkem nové sezóny se můžeme těšit i na nové seriály a hrdiny. Jedním z nováčků je i komediální krimiseriál Dvojka na zabití s Jakubem Prachařem a Sarou Sandevou v hlavních rolích. Ironický detektiv Martin Rykl (Prachař) a slušná a organizovaná Karolína Světlá (Sandeva) během osmi dílů dokážou, že protiklady se přitahují. Pravdivost této fráze potvrdila i sama herečka na tiskové konferenci.

Zde jsme se potkali i s Jakube Prachařem, který si s námi o Dvojce na zabití přátelsky popovídal. Vzhledem k tomu, že se jedná o krimiseriál, nabízí se, zda musel podstoupit nějaký speciální výcvik. Ten se sice nekonal, ale Prachař prozradil, že na natáčení se připravoval již v dětství. „Já jsem se hodně díval, když jsem byl malý chlapec, třeba na Randalla a Hopkirka, Dempsey a Makepeaceovou, Schimanského, Kriminálku Las Vegas, takže jsem byl strašně nabrífovaný již dopředu. Přesně jsem věděl, jak to budu hrát. A podle mě se mi povedlo, z každé té postavy, které jsem jmenoval, si vzít něco. Nejvíce podle mě z Makepeaceové,“ uvedl s úsměvem Prachař.

Herec zavzpomínal i na natáčení s hereckou kolegyní Sarou, která ztvárnila vyšetřovatelku Karolínu: „Hrálo se nám spolu dobře. Výborně. My už jsme se spolu potkali na jedné pohádce, takže jsme se trochu znali. Bylo to dobrý. Myslím si, že to úplně krásně sedlo.“ Dokonce se s námi podělil i o svoji přezdívku, která vznikla na place, a to kapitán Krypl. Dle slov Prachaře byl jejím autorem on sám, ale docela se to chytlo. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací