Filmové události #33/21: Do Karlových Varů přijede Johnny Depp, v traileru se pak představilo drama o Billu Clintonovi

Jsou tu i novinky o Avatarovi, Thorovi nebo Doom Patrol.

Do Karlových Varů se chystá zmíněný Depp i Michael Caine. V ukázce se představil snímek Cesta domů. Trailer nabídla i pokračování pohádky Tajemství staré bambitky. Je tu také video k třetí řadě seriálu Doom Patrol. První klip zveřejnili i tvůrci seriálu o Billu Clintonovi. A do pětice svůj finální trailer sdílel pořad Lucifer. Netflix zase odhalil herecké obsazení své chystané hrané adaptace animáku Avatar: Legenda o Aangovi. Pořad o Wednesday Addams má zase potenciálního Gomeze Addamse. Christian Bale jako Thorův nový záporák. Spor Scarlett Johansson s Disneym nabírá na obrátkách. A na závěr smutná zpráva, zemřela herečka Una Stubbs.

#33/21

Mezinárodní filmový festival KV se neúprosně blíží, a tak organizátoři prozradili seznam hvězd, které se ho zúčastní. Vedle již dřív potvrzeného Ethana Hawka, budou hosty KVIFF i Johnny Depp či Michael Caine. Caine se má objevit na samotném zahájení, které proběhne v pátek 20. srpna. O Deppovi ještě není potvrzené, kdy přijede, má zde však uvést své nové snímky Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem a Minamata. Festival pak potrvá od 20. do 28. srpna.

Nebyl by to pak týden bez trailerů. Jeden takový si přichystalo i romantické drama Cesta domů. V novém snímku Tomáše Vorla st. se objeví Tomáš Vorel ml., Lucie Šteflová, Milan Šteindler, Tomáš Hanák, Boleslav Polívka či Eva Holubová. Do kin se pak Cesta domů chystá již 9. září.

 

V ukázce se představilo i pokračování pohádky Tajemství staré bambitky 2. To sleduje příběh napraveného loupežníka Karaby, jeho dcery Aničky a trochu nešikovného prince Jakuba. Anička a Jakub jsou už nyní po událostech prvního dílu svoji a rodina se rozšířila o jejich dcerku princeznu Johanku. Stane se však něco nevídaného a Karaba je nucen opět oprášit svou starou dobře schovanou bambitku. Snímek by pak měl mít premiéru začátkem letošního prosince.

 

Za třetí tu pak máme i jeden zahraniční klip. Ten se vztahuje k seriálu stanice HBO Doom Patrol, který sleduje skupinku nevšedních superhrdinů. Jejich příběhy jsou pak inspirovány komiksy vydavatelského domu DC. Třetí řada populárního pořadu pak bude k vidění skrze HBO Max již v druhé polovině září.

 

Trailer také nabídli tvůrci seriálu American Crime Story, konkrétně jeho třetí řady. Zde se každá sezóna věnuje jinému skutečnému vysoce profilovanému krimi příběhu. První řada se zabývala soudním procesem s bývalým basketbalovým hráčem OJ Simpsonem, který zavraždil svou ženu. Druhá se zase zaměřila na vraždu návrháře Giovanniho Versaceho a zkoumala podrobně jeho vraha. Nová chystaná sezóna, pojmenovaná Impeachment, se pak zacílí na Billa Clintona, Monicu Lewinskou a údajné poddané žaloby na Clintona za zneužívání. V hlavních rolích se zde objeví Sarah Paulson, Beanie Feldstein či Clive Owen a další.

 

Na závěr k ukázkám tu pak je i video k finální řadě seriálu Lucifer. Sám pořad se zaměřuje na titulního ďábla Lucifera, který žije v LA a pracuje zde jako policejní poradce. Lucifera dříve vysílala stanice Fox, od čtvrté sezóny se ho však po peripetiích ujal Netflix, na kterém bude k vidění i poslední šestá řada.

 

Netflix pak také chystá hranou verzi animovaného seriálu Avatar: Legenda o Aangovi. Ten se již kdysi dočkal ne příliš povedeného filmového zpracování pod vedení M. Night Shyamalana. Netflix však slibuje věrný live-action seriál a v uplynulých dnech odhalilo i jeho obsazení, které se skládá ze zatím převážně neznámých jmen, objeví se zde tak Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley a Dallas Liu.

Novinky v obsazení pak má i chystaný pořad o Wednesday Addams, který chystá též pro Netflix režisér a scenárista Tim Burton. Vedle herečky Jenny Ortego v titulní roli, by se pak jako její otec Gomez Addams měl objevit Luis Guzmán. Více detailů však zatím není známo.

Christian Bale, herec, který se proslavil v konkurenčním DC jako Batman, má v marvelovce Thor: Love and Thunder ztvárnit záporáka Gorra.

Spory s Marvelem a konkrétně Disneym pak vede Scarlett Johansson. Ta se soudí s Disneym ve sporu ohledně vpuštění snímku Black Widow na streamovací službu Disney+, což podle jejích slov porušilo jejich smlouvu. Ta se zakládá především na výdělku z box officu. V nejnovějším vývoji se objevili informace, že se Disney díky tomu rozhodlo odstřihnout veškeré vazby s Johansson, kterou už toto studio údajně neobsadí do žádného ze svých filmů.

K závěru tu pak máme jednu smutnou zprávu, zemřela herečka Una Stubbs. Po několika bojů s nemocí, jí Stubbs podlehla ve věku čtyřiaosmdesáti let. Stubbs se proslavila především jako paní Hudson v seriálu Sherlock, kde si zahrála po boku Benedicta Cumberbatche. Mezi její další významné projekty pak patří například Summer Holiday, Vodní děti, Báječný život nebo The Wind with the Willows a další snímky.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací