Johnny Depp se v Karlových Varech předvedl jako šprýmař a zlatíčko

Jack Sparrow promluvil česky.

Johnnyho Deppa milují celé generace. Na svém kontě má nespočet titulů, jmenujme například Noční můra v Elm Street, Střihoruký Edward, Ed Wood, Krycí jméno Donnie Brasco, Ospalá díra, Čokoláda, Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly, Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny, seriál Jump Street 21 a nespočet dalších. Na MFF Karlovy Vary ovšem nepřijel jako herec, ale producent snímků Minamata a Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem.

Druhý z uvedených titulů již osobně uvedl a všem fanouškům ukázal, že je naprosté zlatíčko a jejich přízně si váží. I přes protesty ochranky rozdával úsměvy, podpisy a selfie na všechny strany. Na červený koberec se dokonce vrátil, aby potěšil co nejvíce přihlížejících.

Johnny Depp sršel dobrou náladou a bylo vidět, že se v obklopení svých příznivců cítí příjemně. Usmíval se, mával, a dokonce poděkoval v češtině. Z Johnnyho úst zaznělo česky: „Děkuji moc.“ Dokonce předvedl i malou scénku, když naoko „ukradl“ mikrofon, schoval si ho pod sako a snažil se nenápadně vypařit. Poté, když mu fanynka darovala jeho kresbu, byl z ní natolik nadšený, že s výtvorem ochotně pózoval.

Jak setkání Johnnyho Deppa s fanoušky vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací