Nová řada StarDance začíná, soutěžící lobovali za tenisky a zjišťovali, kolik tanců umí jednotlivé páry

Tréninky vrcholí a páry se již chystají na svoji premiéru.

Po roční pauze opět ožije taneční parket soutěžní show StarDance. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková a na porotcovská křesla usednou Tatiana Drexler, Richard Genzer, Zdeněk Chlopčík a Jan Tománek. Vedle nich se představí deset tanečních párů ve složení Simona Babčáková a Martin Prágr, Adriana Mašková a Jan Cina, Tereza Černochová a Dominik Vodička, Tereza Prucková a Zdeněk Godla, Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík, Lenka Nora Návorková a Mirai Navrátil, Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál, Marika Šoposká a Robin Ondráček, Veronika Lálová a Pavel Trávníček, Kristýna Coufalová a Tomáš Verner.

Tuto zbrusu novou dvacítku jsme mohli vidět poprvé pohromadě na tiskové konferenci České televize. A jedná se o opravdu veselou partu. Nejvíce vtipných poznámek pronesli sportovci Tomáš Verner a Andrea Sestini Hlaváčková. Tenistka a krasobruslař se s úsměvem svěřili, že ve sportu je obvyklé zveřejňovat průběžné výsledky sezóny a Verner vyvolal hlasování o tom, kdo má kolik natrénováno tanců. Princ Pavel Trávníček několikrát zdůraznil, že je nezbytné poslouchat partnerku, až z toho přivedl do rozpaků svoji kolegyni Veroniku Lálovou. Podobný názor měl i porotce Richard Genzer. Ten se svěřil, že bude na soutěžící hodný. Vzhledem k tomu, že je spoustu let ženatý, tak vlastně stejně nemá názor.

Tématem letošního ročníku je „čas“, který se potáhne napříč soutěží. I fraky pánů zdobila ozubená kolečka či hodiny. „Oproti předchozím ročníkům se nám podařilo najít téma, které letošní řadu provází. Diváci ho uvidí v malých i větších náznacích v logu, znělce, příbězích seznámení… Takže teď už stačí si jen říct, že je tady ‚Čas StarDance‘, a pojďme si ho pořádně užít,“ uvedla producentka Lucie Kapounová.

Těšit se můžeme i na tematické večery. Soutěž oslaví velké životní jubileum Jiřího Suchého, premiéru si odbude charleston, zpestření nabídne halloweenské dovádění a ani letos nebude chybět tradiční benefiční díl pro Centrum Paraple. Organizátoři nezapomínají ani na preventivní opatření. Samozřejmostí je testování a roušky. Navíc, už teď je jisté, že v hledišti bude sedět méně diváků a stolečky a židle budou umístěny ve větší vzdálenosti od parketu. Odborným poradcem se nově stal Marek Zelinka. O krásné šaty se opět postará módní návrhářka Tatiana Kovaříková.

Novou řadu StarDance budeme moci sledovat na televizních obrazovkách od 16. října 2021. Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací