Ve 4. ročníku projektu Roztančené divadlo Praha uvidíme Nelu Boudovou, Annu Julii Slováčkovou, Viktora Dvořáka a další

Cha cha, samba, valčík i tango.

Herci a herečky z pražských divadel opět obují taneční botky, protože začaly tréninky na soutěž Roztančené divadlo Praha. V letošním klání se utká osm herců/hereček z osmi divadel, a to Divadlo na Vinohradech, Divadlo V Řeznické, Divadlo Semafor, Národní divadlo, Divadlo Kalich, Městská divadla pražská, Švandovo divadlo, Divadlo Broadway.

Na tiskové konferenci se sešla celá odvážná šestnáctka pod vedením autorů projektu Martina Šimka a Terezy Řípové. Každý z párů se bude muset do finálového večera, který proběhne 31. října 2021, naučit jeden standardní a jeden latinskoamerický tanec. A kdo se tentokrát předvede? Budou to Nela Boudová a Jakub Vodička za Divadlo v Řeznické (valčík + paso doble), Anna Julie Slováčková a Adam Havel za Divadlo Semafor (quickstep + rumba), Pavlína Štorková a Jakub Necpál za Národní divadlo (slowfox + samba), Michaela Tomešová a Adam Koutek za Divadlo Kalich (waltz + jive), Viktor Dvořák a Michaela Nováková za Městská divadla pražská (tango + jive), Oskar Hes a Veronika Jirků za Švandovo divadlo (quickstep + cha cha), Marek Holý a Eliška Stehnová za Divadlo na Vinohradech (tango + samba) a Bořek Slezáček a Zuzana Šťastná za Divadlo Broadway (slowfox + cha cha).

O jejich výkonech bude rozhodovat porota, ve které usednou zpěvačka Dasha, herec Martin Dejdar, herečky Jana Paulová a Eva Burešová, kuchař Přemek Forejt, hudebník Jan Maxián a další. Jednotlivá vystoupení doprovodí živá hudba Gin in jam. Večerem budou provázet moderátoři Světlana Witovská a Libor Boušek.

Jak to na tiskovém setkání vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací