Zdeněk Godla a Simona Babčáková skončili v 11. řadě StarDance

Během jednoho večera vypadly hned dva páry.

Jedenáctý ročník pořadu StarDance by se dal přirovnat k horské dráze, je totiž nejen plný zábavy, ale i strmých pádů, zákrut a stoupání. Minulý večer tančily v původním složení pouze čtyři páry, tři VIP tanečníci měli náhradní partnery a dvě dvojice si nezatančily vůbec. I moderátorské duo bylo netradiční, a to Marek Eben a Aleš Háma. Ani čtvrtý díl pořadu neproběhl jako obvykle, protože se vypadávalo hned dvakrát.

Marek Eben s Terezou Kostkovou měl hned v úvodu nemilou povinnost, a to oznámit, že v soutěži končí dvojice Simona Babčáková a Martin Prágr z důvodu nemoci a přísných licenčních pravidel BBC (pár chyběl již podruhé). To ovšem neznamenalo, že se nebude vypadávat i na konci večera. Diváci zachránili Miraie Navrátila a Lenku Noru Návorkovou, kteří vstupovali do dnešního kola s nulou za svoji absenci během halloweenského dílu. Smutnou zprávu si ovšem museli vyslechnout Zdeněk Godla a Tereza Prucková.

Ti dnes tančili paso doble na píseň A Tsygan idet. „Zatančili jsme, jak jsme chtěli, jak jsme se to naučili a atmosféra tady dneska byla skvělá. Užili jsme si to,“ zhodnotila vystoupení Tereza Prucková. Dnešní vypadnutí nebylo pro pár velkým překvapením. „Neříkal jsem to nahlas, ale počítal jsem s tím. Protože to hodnocení, jak jsme dneska dostali a minule, tak jsem věděl, že se tam někde pohybujeme,“ uvedl Godla a dodal: „Kdyby vyhodili místo mě Mariku Šoposkou, tak to bych asi zešílel.“ Pár zavzpomínal i na svoji cestu soutěží a prozradil, že jejich srdcovou záležitostí byl waltz, na který se opravdu těšili. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací