Ewan McGregor a Alicia Vikander přijedou do Karlových Varů na filmový festival

Gladiátora doplní Obi-Wan Kenobi a Lara Croft.

Devítidenní filmový svátek v podobě Mezinárodního filmového festivalu KV se blíží, a proto jeho organizátoři oznamují další hvězdné hosty a zajímavosti z programu. Pozvání letos přijali i Ewan McGregor a Alicia Vikander, kteří převezmou Cenu prezidenta MFF Karlovy Vary a uvedou své nejnovější filmy. 

Zahajovací víkend 57. ročníku MFF bude opravdu hvězdný. Skotský herec, režisér a producent Ewan McGregor přiveze do Karlových Varů drama Druhá šance (You Sing Loud, I Sing Louder). Ve snímku si zahrál společně se svou dcerou Clarou, která slavného tátu doprovodí.

Stejně jako Ewan McGregor i Alicia Vikander převezme v rámci prvního festivalového víkendu Cenu prezidenta MFF KV. Britské historické drama Královnin gambit (Firebrand), v němž jednu z hlavních rolí vytvořila právě Alicia Vikander, byl zvolen jako zahajovací snímek 57. ročníku a švédská herečka ho osobně představí.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací