Rudolf Havlík odcestoval do Thajska, kde natáčí romantickou komedii Ostrov

Z Jiřího Langmajera a Jany Plodkové se stali trosečníci na opuštěném ostrově.

Podzim pomalu, ale jistě přechází v zimu a my vytahujeme bundy, čepice a šály. Jiří Langmajer s Janou Plodkovou mají naprosto jiné problémy, a to přežít, protože pod režijní a scénáristickou taktovkou Rudolfa Havlíka ztroskotali na opuštěném ostrově v Thajsku.

Ještě předtím, než jejich postavy (manželé Richard a Alice) vyrazili na exotickou dovolenou, která se zvrtne, proběhla v prostorách Tourism Authority of Thailand tisková konference. Předodletového setkání se zúčastnili režisér, scénárista a autor námětu Rudolf Havlík, producent Petr Erben a herci Jiří Langmajer a Jana Plodková.

Během prezentace jsme se dozvěděli, že skromný štáb stráví v Thajsku několik týdnů. Jana Plodková se svěřila, že se do exotické destinace velice těší, protože v Thajsku ještě nikdy nebyla. Jak bude ztvárněno samotné ztroskotání a zda čekají na herce nebezpečné scény ve vodě, ještě nebylo jisté, protože kvůli pandemii nemohli proběhnout podrobné prohlídky lokace. Na písečné pláži se ale točit bude určitě. Tento fakt okomentoval Jiří Langmajer několika poznatky o nepříjemných písečných blechách, které se na opuštěných plážích hojně vyskytují a dokážou člověka pěkně pokousat.

Tvůrci také prozradili, že na ostrově ztroskotají nejen dva lidští hrdinové, ale i slepice. Ta na tiskovou konferenci nedorazila, protože se bude jednat o thajskou posilu týmu. Premiéra romantické komedie Ostrov je naplánovaná na září 2022. Jak to na tiskovém setkání vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací