Dirigentem Star Wars koncertu bude Josef Kurfiřt. Zbývají poslední volná místa

Koncert zahájí Main Title (Epizoda IV – Nová naděje).

V sobotu se všichni návštěvníci pražského Rudolfina ocitnou v předaleké galaxii. V podání Filmové filharmonie a pod vedením dirigenta Josefa Kurfiřta zde zazní výběr toho nejlepšího napříč všemi generacemi trilogií Star Wars. Organizátoři koncertu oznámili, jaké budou podmínky vstupu na koncert. Pokud ještě vstupenky nemáte, zbývají poslední místa.

Jste fanouškem Star Wars a již od prvního filmu Star Wars: Epizoda IV – Nová naděje z roku 1977 sledujete konflikt mezi řádem Jedi a Sithy? Tak to vás zajisté velmi potěší, že do prodeje jsou uvolňovány poslední volná místa, která budou k dispozici do jejich vyprodání. „Hudba ze série Star Wars nabízí romantiku, dobrodružství, ale i dramatičnost. Málokomu nenaskočí husí kůže, když se v podání téměř 150členného tělesa Rudolfinem rozezní monumentální skladby jako Battle of the Heroes nebo Duel of the Fates. Věříme ve skvělý zážitek z premiéry tohoto koncertního programu!“ slibuje Filmová filharmonie.

Ani světelné meče či mistr Yoda ovšem nedokážou porazit stále přítomnou pandemii, a proto bude u vstupu probíhat kontrola bezinfekčnosti. Dle aktuálně platných vládních nařízení platí od 22. 11. 2021 povinnost prokázat se při vstupu na koncert platným očkovacím certifikátem nebo certifikátem o prodělání nemoci. Použití testů k prokázání bezinfekčnosti už bude možné pouze pro osoby mladší 18 let a osoby s kontraindikací k očkování. Podrobná pravidla pro vstup naleznete na webu Filmharmonie. Pokud aktuální pravidla pro účast na kulturních akci nesplňujete, můžete požádat o výměnu vstupenky za voucher, a to nejpozději tři dny před termínem koncertu.

Pokud to situace dovolí, budeme se moci do filmových melodii zaposlouchat do konce letošního roku ještě jednou, a to 21. prosince 2021. Koncert pojmenovaný FANTASY tentokrát nabídne hudbu z Hobita, Fantastických zvířat, Barbara Conana, Pirátů z Karibiku a mnohých dalších.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací