Oficiální trailer Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství – podívejte se, jak vypadá herec Mads Mikkelsen v roli, kterou zdědil po Johnnym Deppovi

„Naše válka s mudly začíná dnes!“

Pokračování kouzelnické série Fantastická zvířata, tentokrát s podtitulem Brumbálova tajemství, se představuje oficiálním trailerem. Zde můžeme v roli Gellerta Grindelwalda vidět dánského herce Madse Mikkelsena. Této role se musel nuceně zřeknout Johnny Depp kvůli soudu a aféře se svou ex-manželkou Amber Heard.

Poznat ve filmu Gellerta Grindelwalda není ani trochu jednoduché, protože ho v této sérii Fantastická zvířata ztvárnili již tři herci. Nejprve se této úlohy chopil Colin Farrell, tehdy se ale vydával za Gravese. Jakmile se z něho vyklubal obávaný čaroděj, vzal na sebe podobu Johnnyho Deppa. Nyní do vlaku nastupuje Mads Mikkelsen. Jak se s tímto úkolem popasoval, naznačuje dvě a půl minuty dlouhý trailer.

Již ve třetím dobrodružství Mloka Scamandera se podíváme do školy čar a kouzel v Bradavicích, seznámíme se s bratrem Albuse Brumbála a budeme svědky toho, jak Gellert Grindelwald rozpoutá válku s mudly. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 7. dubna 2022.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací