StarDance: Jan Cina a Adriana Mašková se stali králem a královnou tanečního parketu

„Tango bylo takový náš splněný sen.“

Jedenáctý ročník taneční soutěže StarDance zná svůj vítězný pár. Trofej a titul „král a královna tanečního parketu“ si odnesli Jan Cina a Adriana Mašková, kteří se ve finále utkali s Martinou Viktorií Kopeckou s Markem Dědíkem a Tomášem Vernerem s Kristýnou Coufalovou.

Na všechny finálové páry čekal náročný úkol, a to zatančit svůj nejlepší standard, latinu, nejlepší tanec vůbec a freestyle. Navíc, všichni účastníci jedenácté řady se předvedli ve speciální společné vánoční choreografii. Po doslova tanečním maratonu, byly vyhlášeny výsledky. Na třetím místě skončili Tomáš Verner s Kristýnou Coufalovou a ze stříbra se radovali Martina Viktorie Kopecká s Markem Dědíkem. Vítěznou trofej převzali Jan Cina a Adriana Mašková.

Ti svůj finálový taneční triumf odstartovali cha-chou na píseň Bongo Cha Cha, následovalo tango na píseň The Time Is Now a první část večera uzavřeli energickým freestylem na píseň Can’t Stop the Feeling. Dokonce hned dvakrát si za svůj výkon odnesli čtyři desítky a velkou pochvalu od poroty. Jako nejlepší tanec vůbec si vybrali paso doble, které zatancovali za zvuků skladby Montekové a Kapuleti. Během rozhovoru pouhých několik okamžiků po skončení přímého přenosu prozradili, jaké měli v soutěže cíle či mety, kterých chtěli dosáhnout. „Tango bylo takový náš splněný sen, že jsme si ho zatančili. Na to jsme se těšili moc. Já osobně i na paso doble, které bylo dřív,“ svěřila se Adriana Mašková se souhlasným pokyvováním Jana Ciny. Výběr nejlepší latiny byl obtížnější, protože ve hře byla i rumba. Nakonec ale vyhrála cha-cha, kterou pár tančil první večer.

Celý rozhovor, kde Jan Cina a Adriana Mašková prozrazují, která hodnocení poroty jim nejvíce utkvěla v paměti, vzpomínají na svoji účast v soutěži a přibližují svoje vánoční plány, najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Celá fotogalerie z finálového večera je umístěna na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací