Slunečná se vrací: Janek s Týnou a trojčátky se zabydlují na statku. Za Leoše Nohu zaskakuje Jiří Ployhar

Seriál uvidíme jednou týdně.

S příchodem nové sezóny se můžeme těšit na staré známé i novinky. Mezi velké změny patří, že úterní a čtvrteční večery si mezi sebe budou muset rozdělil dva seriály. V úterý budeme vídat oblíbenou Slunečnou. Ve čtvrtek bude o přízeň diváků usilovat novinka, a to ZOO, která startuje 13. ledna 2022. Slunečná se ale vrací již dnes.

Děj Slunečné bude opět pestrý. Janek s Týnou (Marek Lambora a Eva Burešová) a svými trojčátky (Janičkou, Haničkou a Aničkou) se vrací na statek, kde řeší otázku bydlení. Dva dospělí a tři děti se do jednoho pokojíku nemohou vejít. Navíc, Janek plánuje překvapení v podobě svatby. Chybět nebude ani kluzká Simona (Monika Timková), která má spadeno na Eriku (Kristýna Kociánová). „Ze začátku to vypadá, že je Simona ta pravá, kterou Erika hledala, ale je to všechno úplně jinak. Moc mě to baví hrát, a hlavně je co hrát. Simona má své tajemství, pracuje v azylovém domě, ale všechno je jen proto, že má v hlavě své plány,“ naznačuje Monika Timková. Horké chvíle čekají i na Hanu (Eva Holubová), která se snaží od Johna Linharta (Maroš Kramár) odehnat zlatokopku Dianu Stránskou (Markéta Hrubešová).

Objeví se i posila. Do seriálu Slunečná nastupuje herec Jiří Ployhar, který zaskočil za nemocného Leoše Nohu. Ployhar se převtělí do role Libora Dolejše, bratrance Radka Dolejše (Leoš Noha). Zuzana (Eva Decastelo), se tak bude muset vypořádat prakticky s kopií svého muže, protože Libor toho také moc nenapracuje a doplní partu místních štamgastů.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací