Seriál ZOO: Sid a vypočítavý Albert se poprvé políbí. Jak probíhalo natáčení?

„S Davidem Gránským se tyhle scény točí hezky.“

Jak již David Gránský v upoutávkách na seriál ZOO prozradil, jeho Albert je chlapec na ženění, a to především, když se v jeho okolí objeví bohatá dědička. Poté, co zjistí, že Sid, kterou hraje Michaela Pecháčková, patří do bohaté rodiny, rozhodne se použít svůj úlisný šarm. A jak se zdá, jeho nadbíhání se mu již brzy vyplatí.

V nejnovějším díle seriálu ZOO padne, mezi touto dvojicí, první polibek. „Ano, Sid konečně povolí. Nejdřív dělá drahoty, a pak… S Davidem Gránským se tyhle scény točí hezky a je to příjemné, a to nemyslím jen ty líbací,“ svěřila se smíchem Michaela Pecháčkoví a dodala, že sice před tím takové scény moc netočila, ale David je profesionál a vstřícný kolega, takže se nestyděla.

Jak to ale bývá, pusou vše teprve začíná a na Michaelu čekají další intimní scény, protože Sid a Albert spolu budou vést hovory v leže a v posteli. „Myslím si, že jsme to ani nijak neprožívali a přistupovali k tomu normálně. Dostala jsem se do věku, kdy už zkrátka dětské pusy netočím, přecházím na ty zamilované, a nehroutím se z toho. Je to práce, každý herec tohle absolvuje. Navíc, když je kolega příjemný nebo když jsme přátelé a známe se, tak je to v pohodě. Je to součást herectví. Myslím, že okolí tomu přikládá větší důraz, než jaký to ve skutečnosti má,“ rozpovídala se herečka a prozradila, že líbací scény ji nečekají pouze s Davidem Gránským. Fanoušci tak mohou spekulovat, kdo další dostane od Sid hubičku.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací