Hudba z Heroes of Might and Magic, Mafia 2 či Kingdom Come: Deliverance zazní v Rudolfinu v rámci koncertu GAMES

Koncertem provede moderátor Mikoláš Tuček.

Herní konzole a ovladače připravit, v pražském Rudolfinu se bude pařit. Všichni, kdo zavítají v sobotu 30. dubna 2022 na unikátní koncert GAMES, se budou moci zaposlouchat do ikonických melodií ze známých světových i českých her v podání Filmové filharmonie.

“Pro tento koncert jsem se snažil již potřetí vybrat zajímavou hudbu, kterou znám i z pozice hráče počítačových her. Nechal jsem se také inspirovat přáteli a odborníky z mého okolí. Jsem rád, že nás s nápady oslovili ale i sami fanoušci. Myslím, že budeme mít opět perfektně sestavený program,” svěřil se ředitel Filmové filharmonie Matěj Lehár.

Program koncertu GAMES vol.3 přinese například hudbu ze třetího dílu herní série Heroes of Might and Magic, Mafia 2, výběr z The Elder Scrolls nebo Kingdom Come: Deliverance. Zážitek z koncertu podtrhne pěvecký sbor vedený Lenkou Dandovou či možnost vyfotografovat se s cosplayery. Taktovky se ujme mladá, oceňovaná dirigentka Alena Jelínková.

Moderátorského mikrofonu se pro tento večer chopí český herní novinář, moderátor a influencer Mikoláš Tuček, kterého můžete znát z pořadu Re-Play. Patří i k oblíbeným moderátorům besed na Comic-Con Prague.

Filmharmonie se akci GAMES vol.3 rozhodla okořenit soutěží o originální podepsané plakáty či vstupenky na koncert. Sledujte proto během dubna sociální sítě Filmové filharmonie. Ještě před letními prázdninami se bude moci v Rudolfinu s Filmharmonií setkat znovu, a to 4. června na koncertu SCI-FI.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací