Julius ‚Lavi‘ Lavický, agent Jarda i trenér Žloutek se v rámci premiéry snímku Vyšehrad: Fylm prošli po červeném koberci

Do kina se dovalil Lavi.

Legendární Julius ‚Lavi‘ Lavický vyměnil zelený trávník za červený koberec, a to při příležitosti slavnostní premiéry celovečerního snímku Vyšehrad: Fylm, který nabízí stejně nekorektní humor jako divácky oblíbený seriál. Kdo všechno do pražského kina, za bedlivého dozoru ochranky, zavítal?

Nádvoří před multikinem CineStar Anděl se zaplnilo fotbalovými i seriálovými fanoušky, kteří napjatě vyhlíželi delegaci ke sportovní komedii Vyšehrad: Fylm. Jako první dorazily sportovní hvězdy Jan Koller či Vladimír Šmicer. Poté se na cestu do kina vypravili Jakub Prachař, Ondřej Pavelka, Jiří Ployhar ml., Šárka Vaculíková, Veronika Khek Kubařová či mladý a talentovaný herec Jakub Jenčík. Nechyběl spolurežisér snímku Martin Kopp. Celé procesí uzavíral Jakub Štáfek s partnerkou. Členy delegace na červeným koberci vítal sportovní komentátor Jaromír Bosák.

Jak to na slavnostní premiéře snímku Vyšehrad: Fylm vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu i prostřednictvím krátkého videa na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací