Vincent Navrátil, Alexej Kolva, Ondřej Kubina a Jaroslav Blažek ve své skečové minisérii První dobrá přivítají i VIP hosty

Humor bez zábran a na první dobrou.

Čtveřice mladých tvůrců ve složení Vincent Navrátil, Alexej Kolva, Ondřej Kubina a Jaroslav Blažek šla s kůží na trh, a to doslova. Jejich komediální skečová show První dobrá si nebere servítky, nabízí humoru, co kdo snese, a dokonce přivítá i několik hvězdných hostů.

Pravdou je, že ne všichni účinkující vystupují v minisérii dobrovolně. Například hned v úvodu prvního dílu se dozvíme, že Vojtu Kotka museli tvůrci unést a použít donucovacích prostředků. Diváci se dále mohou těšit na Hanku Vagnerovou, Hynka Čermáka, Lukáše Pavláska, Annu Polívkovou, Veroniku Žilkovou a další VIP osobnosti. Každý díl minisérie je tematicky jiný a skládá se z několika vtipných a mnohdy nekorektních scének.

„Vyrobit pro televizi dobrou skečovou show není vůbec jednoduchá věc. Protože pokud se vám to nepodaří, lidé se nesmějí a vy zažíváte nekonečný okamžik trapnosti. Abyste mohli dělat tento druh pořadu, musíte být šíleně drzí, musí vám ‚vlát vlasy i v bezvětří‘ touhou publikum pobavit a musíte spolknout pud sebezáchovy, což se téhle partě, myslím, báječně daří. Za TV Nova mohu říct, že jsme rádi, že skečovou show máme. Myslím, že televize je tak dobrá, jak moc si ze sebe umí udělat srandu,“ uvedl na tiskové konferenci a novinářské projekci ředitel vývoje TV Nova Michal Reitler.

Ústřední čtveřici herců a tvůrců přišli do kina podpořit kamarádi, rodina i hvězdní hosté, a to například Hynek Čermák a Veronika Žilková, jenž je i maminkou Vincenta Navrátila a její smích se během projekce nesl celým sálem. Minisérie První dobrá bude k vidění od 27. dubna 2022 na Nova Fun a již nyní na platformě Voyo.

Jak to na tiskové konferenci a novinářské projekci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací