Během slavnostní premiéry filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství se ve foyer kina zjevil titulní hrdina

Společnost mu dělala Wanda Maximoff.

Fanoušci Marvelu se opět sešli v pražském multikině, protože se zde konala slavnostní premiéra akčního fantasy Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Brány paralelních vesmírů jsou otevřeny a na Doctora Strange s tváří Benedicta Cumberbatche čeká nejedno překvapení a perná chvilka.

Možná díky již zmíněným paralelním vesmírům se stalo, že diváky ve foyer kina vítala speciální dvojice, a to samotný Doctor Strange se svojí parťačkou Wandou Maximoff. Všichni přítomní tak měli jedinečnou možnost vyfotografovat se s titulními hrdiny za několik okamžiků promítaného snímku.

Pozvaní na slavnostní projekci přijali Roman Šebrle, Hana Mašlíková, Andrea Pomeje, Genny Ciatti, Míša Nosková, Bára Mottlová, Veve a Aylin ze Survivor, Gabriela a Petr z Love Islandu, Freescoot, Immanuel Adenubi, Adam Mišík, Karel Voříšek či rapperka Sharlota, která na akci zvolila stylový outfit. Její červený kabátek přehozený přes ramena se velmi podobal magickému plášti Doctora Strange.

Jak to na premiéře vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací