Eva Burešová se rozloučila s natáčením seriálu ZOO

Dle tvůrců se ale vrátí.

V ateliérech seriálu ZOO se odehrála rozlučka, a to s Evou Burešovou, která hraje Viktorii Janečkovou. Herečka totiž absolvovala poslední natáčecí den před porodem a nyní se bude plně připravovat na příchod miminka. Tvůrci seriálu ale slibují, že se Eva Burešová vrátí a v natáčení bude pokračovat hned, jak jí to mateřské povinnosti dovolí.

„Jsem dojatá. Vůbec jsem žádnou rozlučku nečekala, protože jsem měla skončit dřív. Dnešní natáčecí den jsem tu ani neměla být, ale bylo potřeba ještě dotočit nějaké důležité obrazy, bez kterých by to nešlo. Je to hezké, člověk ví, že ho tu mají rádi, a o to víc se těším, až se vrátím. Teď mě čeká hlavně odpočinek, na který se těším moc, ale vím, že mi práce bude chybět,“ svěřila se dojatá herečka.

To, že Viky budeme v seriálu ZOO vídat i nadále, potvrzuje jak sama herečka, tak ředitelka obsahu televize Prima Lenka Hornová. „Diváci o Viky nepřijdou, je to oblíbená postava. Je hezky napsaná, a tak jsme ji v ději nechali. Bude se objevovat prostřednictvím telefonů a pro mě to bude nesmírně zajímavé. Už jsme něco zkoušeli natočit, partner mi doma pomáhá s texty, nahazuje je a já točím. Budeme mít asi nový společný koníček,“ prozrazuje Eva. Lenka Hornová navíc dodala, že kromě toho je natočen dostatek dílů dopředu, ve kterých budeme moci Evu vidět.

Než Burešová odložila kostým Viky a Lady X, rozloučil se s ní celý štáb a herečtí kolegové, a to například Štěpán Benoni (Marek „Mára“ Rokl) a Goran Maiello (Vojtěch Rokl). Dárkům bezesporu kraloval obří medvídek, který byl téměř stejně velký jako sama herečka.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací