Filmové události #33/22: Jon Hamm posílí The Morning Show, Steve Martin bude mít vlastní dokument

Vznikne i live-action verze arkádovky Pac-Man.

Nová řada seriálu Fargo má hereckou posilu. Jon Hamm se objeví v The Morning Show. Vznikne dokument o Stevu Martinovi. NBC plánuje návrat Zlatých glóbů. Hra Pac-Man bude mít vlastní live-action film. V prvním traileru se představil kanibalské drama Bones & All. Horor Menu také nabídl ukázku. Je tu i nový klip k fantasy Tři tisíce let touhy. A nové video zveřejnila i komedie Trojúhelník smutku. Na závěr pak dvě smutné zprávy, opustila nás Olivia Newton-John. Zemřela také herečka Anne Heche.

#33/22

Obsazení chystané páté řady seriálu Fargo se rozšířilo o pár jmen. K hercům jako jsou Jon Hamm nebo Billy Bob Thornton se nově přidají i Joe Keery, Lamorne Morris a Richa Moorjani. Joe Keery se proslavil v seriálu Stranger Things, Morris v Nové holce a Richa Moorjani v netflixovce Tenkrát poprvé. Žádné další detaily ohledně nadcházející sezóny Farga zatím nejsou známy.

Pro zmíněného Jona Hamma to vypadá na velký televizní rok. Herec se totiž kromě Farga objeví i v chystané třetí řadě The Morning Show s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon. Hamm v seriálu ztvární mediálního magnáta, který se střetne s postavou Coryho (Billy Crudup). The Morning Show je dostupné skrze Apple TV+.

To přinese i dokument o životě Steva Martina. Že bude mít tento slavný a oblíbený komik vlastní životopisný dokumentární film bylo oznámeno v průběhu týdne v souvislosti s rozhovory, které poskytl v rámci promování nové sezóny svého seriálu Jen vraždy v budově. Dvoudílný dokument by měl vzniknout pod taktovkou režiséra Morgana Nevilla ve spolupráci a Apple TV+ a studiem A24.

Oblíbené Zlaté glóby, při kterých jsou udíleny ceny seriálům i filmům se možná vrátí na televizní obrazovky. Tuto skutečnost oznámila televize NBC, která v minulosti slavnostní předávání vysílala. To bylo letos poprvé od roku 2008 zrušeno a ceny uděleny vítězům mimo kamery. To by se v příštím ročníku mělo opět změnit k původnímu formátu.

Hrané verze her a animáků jsou v poslední době velmi populární, svědčí o tom filmy jako Ježek Sonic nebo Tom a Jerry z roku 2021. A tak není divu, že se filmaři rozhodli o vytvoření live-action verze populární arkádové hry Pac-Man. Detaily však zatím nejsou známy.

Nebyl by to však týden bez trailerů. A v jednom takovém se představilo i drama Bones & All. To vypráví milostný příběh, ve kterém je jeden z protagonistů kanibal. V hlavních rolích se zde objevují Timothée Chalamet či Chloë Sevigny a další.

Ukázku nabídl také horor Menu. Ten se točí kolem mladého páru, který se vydává do jedné z nejexkluzivnějších destinací na světě, aby povečeřel ve vyhlášené restauraci, jenž nabízí jedinečný kulinářský zážitek. Šéfkuřach však do svého pokrmu připravil tajnou ingredienci, která bude mít pro oba zamilované překvapivé důsledky. Snímek, ve kterém tři z hlavních rolí ztvárňují Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes a Nicholas Hoult, vstoupí do kin 17. listopadu.

Do třetice tu pak máme i nový videoklip k fantasy Tři tisíce let touhy s Tildou Swinton a Idrisem Elbou v hlavních rolích. Snímek byl původně uveden v rámci filmového festivalu v Cannes. Nyní se chystá i k nám do kin, kam by měl vstoupit již za necelé dva týdny.

Festivalové je i drama Trojúhelník smutku, které bylo uvedeno v rámci MFF Karlovy Vary. I to se představilo v nové ukázce. Do kin se snímek oficiálně chystá na začátku letošního října.

Na závěr pak dvě smutné zprávy. Opustila nás herečka Olivia Newton-John. Její rodina oznámila na sociálních sítích, že ve věku 73 let podlehla boji s rakovinou. Newton-John se proslavila především jako školačka Sandy po boku Johna Travolty v legendárním muzikálu Pomáda. Slavná je také její píseň Physical.

Kromě Newton-John zemřela také ve věku 53 let herečka Anne Heche, která podlehla zraněním z autonehody z minulého týdne a musela být odpojena od přístrojů. Heche se objevila ve snímcích, jako jsou Vrtěti psem, Krycí jméno Donnie Brasco, Šest dní, sedm nocí či Tajemství loňského léta. Kromě toho měla Heche také bohatou seriálovou kariéru, zahrála si například v pořadech jako Muži na stromech nebo Policie Chicago.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací