Podívejte se na natáčení filmu Děti Nagana s Dominikem Haškem, Hynkem Čermákem, Klárou Issovou či Tomem Brentonem

Klapka a akce!

Režisér a scénárista Dan Pánek natáčí rodinný film Děti Nagana, který má být poctou úspěchům českých hokejistů v japonském Naganu a vzdávat hold legendám. Než se tvůrci vrhnou na postprodukční práce, byli jsme se podívat na natáčení.

Letní scény vznikaly v Chlístovicích a potkali jsme zde celou řadu herců, jako jsou Hynek Čermák, Klára Issová, Pavel Batěk, Štěpánka Fingerhutová, Jana Bernášková, Tom Brenton, Johanka Racková a další. Nechyběl ani Dominik Hašek, který se přišel se všemi pozdravit a připravit na natáčení svých replik, protože je nejen patronem snímku, ale dokonce si v Dětech Nagana i zahraje.

Atmosféru na hřišti podtrhovaly nejen reflektory a plazící se dým, ale i maskérky, protože jednomu z dětských herců filmový scénář předepisoval krvavé zranění. Nechyběla ani pusa, která padla na brankářskou přilbu. Jak to na natáčení vypadalo, se můžete podívat v krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE a ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací