Na premiéru filmu BANGER. dorazil rapper Sergei Barracuda, Adam Mišík s Natálií či Marsell Bendig a Jan Bendig

Foyer pražského multikina bylo plné hostů, diváků i fanoušků.

Po předpremiéře na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary dorazil film BANGER. do široké distribuce. Pražská slavnostní premiéra se těšila velkému zájmu veřejnosti, protože snímek uvedla bohatá delegace v čele s Adamem Mišíkem, Marsellem Bendigem a Barracudou.

Film BANGER. nás zavede do prostředí noční Prahy, kde se Alex v podání Adama Mišíka rozhodně nahrát svůj vlastní banger a stát se úspěšným na poli hudby. Tato filmová linka se odrazila i na outfitech delegace. Nechyběla kůže, kožešiny, extravagantní saka a odvážné šaty.

Všichni přítomní prožili i takové malé déjà vu, protože Marsella Bendiga přišel do kina podpořit jeho starší bratr, známý zpěvák Jan Bendig. Oba pánové předvedli, že mají velmi přátelský vztah a jsou si opravdu velmi podobní. Adama Mišíka doprovázela krásná Natálie Jirásková. Snímek uvedli i režisér Adam Sedlák a Anna-Maria Jiravová, rapper Sergei Barracuda, Anna Maria Purić, Džana Valjevac, Sára Rychlíková, Stacy Cruz, Vojtěch Vodochodský, Anna Bangoura a další.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací