Na premiéru muzikálu Maminy v Divadle Lucie Bílé přiletěla z Ameriky autorka Sue Fabisch

Premiéru odehrály Lucie Bílá, Kateřina Pechová, Markéta Schimmerová Procházková a Tereza Hálová.

Komediální muzikál Maminy (v originále Motherhood – The Musical), jehož autorkou je Sue Fabisch, je k vidění i v České republice. Během uplynulých let ho mohli zhlédnout diváci v USA, v Austrálii, Peru či Venezuele. Slavnostní premiéru v Divadle Lucie Bílé si proto nenechala ujít spousta hostů, včetně alternujících hereček.

Příběh prvorodičky Amy, ambiciózní právničky Brooke, sarkastické matky pěti dětí Barb a svobodné matky Tiny, které při setkání na předporodním večírku rozebírají strasti i radosti manželství, zaujal nejen ženy, ale muže. Pozvání do divadla přijali novomanželé Lukáš Pavlásek a Denisa Cingelová, zpěvák Jan Bendig, cukrář Josef Maršálek, herečka Zlata Adamovská, herec Petr Nárožný, výtvarnice a herečka Iva Hüttnerová, herec a zpěvák Josef Fečo, herec Peter Pecha, moderátor Michal Kavalčík s synem, Men of the Year Dominik Chabr a mnoho dalších. S přicházejícími hosty se srdečně vítal Radek Filipi, partner Lucie Bílé.

Premiérové představení odehrály Lucie Bílá, Kateřina Pechová, Markéta Schimmerová Procházková a Tereza Hálová, které v hledišti podpořily jejich alternace Michaela Zemánková, Markéta Poulíčková či Pavlína Ďuriačová. V závěru představení se všechny herečky potkaly na pódiu. Moderátor setkání, bratr Lucie Bílé Karel Zaňák, pozval na jeviště téměř celý tvůrčí tým v čele s režisérem Antonínem Procházkou a překladatelem Adamem Novákem. Čestné místo patřilo Sue Fabisch, která byla výborně naladěna a rozdávala úsměvy na všechny strany.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací