Roberta Urbana alias soudce Petra Kříže budeme v seriálu ZOO vídat do konce října

Čeká ho ale nová seriálová role.

Že příběhová linka Petra Kříže a Viky bude muset v seriálu ZOO jednou skončit, víme od chvíle, kdy herečka Eva Burešová oznámila, že je těhotná. Tento moment je již za dveřmi, protože Petr Urban, představitel, soudce Kříže, má za sebou poslední natáčecí den. Tvůrci prozradili, jak zapeklitou situaci zakomponovali do scénáře.

Petr Kříž (Petr Urban) dostane pracovní nabídku, která ho i jeho děti donutí odjet do Bruselu. Ani toto stěhování nebude vůbec jednoduché, protože Petr je s Viky (Eva Burešová) rozhádaný, a proto odcestuje nejdříve sám. Každý pohádka má ale šťastný konec, pro Viky se vrátí a odjedou spolu.

Eva Burešová si mateřských povinností užívá již více jak dva měsíce. Poslední natáčecí den se tak nevyhnul ani Robertovi Urbanovi a jeho seriálovým dětem. „Neměl jsem radost, protože za ten rok, co jsem ZOO točil, jsem si ty lidi kolem oblíbil. Na druhou stranu jsem to Evě přál. Je to krásná životní událost, kvůli které nemá být člověk smutný, naopak. Je to velká radost. Přineslo to ale fakt, že jsem skončil v seriálu, i když se rozhodně na to nedívám tragicky. To je herecký život. Nikdy se nic nemůže brát za definitivní. Točili jsme s dětmi a ony jako dárek na rozloučenou dostaly medvědy, docela jsem jim to záviděl. V úplném závěru jsem ho nakonec dostal taky. Teď se mnou spí v posteli obrovský medvěd, takže tu ZOO mám každý den,“ svěřil se herec, který se ale na televizní obrazovky vrátí, a to v jiném seriálu na stejné televizní stanici. „Naskakuji tam jako moderátor,“ naznačil Robert Urban. V seriálu ZOO ho budeme vídat až do konce října.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací