V seriálu ZOO Sid a Adam konečně prožijí společnou noc

Záchranná mise skončí happyendem.

Celých 59 dílů čekali fanoušci Sid (Michaela Pecháčková) a Adama (Šimon Bilina) na to, až si ti dva konečně v seriálu ZOO naplno projeví své city. Poté, co Sid unikne ze spárů únosců, a to díky Adamovi, doprovodí ji její zachránce domů a zůstane tam až do rána.

„No, Sid konečně prožije štěstí, a pro mě to znamenalo natáčet milostné scény se Šimonem, který byl naprosto profesionální, milý, pozorný a vtipný. Samozřejmě, že se stydíte, ale ten díl režírovala Jana Rezková a musím říct, že mi to bylo příjemnější, než kdyby to byli páni režiséři. Jana nám se Šimonem řekla svou představu, ukázala takovou choreografii a my ji vyplnili,“ zavzpomínala Pecháčková.

Dnešní díl pojmenovaný „Já mám sestru?“ přinese i další dramatické momenty. U Viky (Eva Burešová) doma se objeví její otec a oznámí jí, že má sestru. Tu si zahrají dvojčata Lucie a Bára Černé, které budou z počátku tajit, že jsou dvě. „Většinou jsme hrály dvojčata, když jsme byly mladší, pak dlouho ne, a teď jsme zpátky spolu. Překvapilo mě, že nás oslovili, jelikož si už nejsme tak podobné jako v dětství,“ přiznává starší z dvojčat – Bára alias Tes a dodává: „S Evou hraji jen já, jelikož to, že jsme dvojčata, zatím před Viky tajíme.“ Tes měla hrát původce Lucie, ale produkce si to na poslední chvíli rozmyslela. „Izy je trochu větší mrcha, která se neustále snaží lanařit sestru do podvůdků,“ popsala svoji postavu Lucie.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací