Vánoční hudba z filmů Sám doma, Polární expres, Láska nebeská či Anděl Páně 2 zazní v Rudolfinu

Sváteční atmosféra klepe na dveře.

Již za pár dnů tu máme advent, který signalizuje, že od Štědrého dne nás dělí pouhé čtyři víkendy. Tyto magické týdny jsou plné světýlek, vůně svařáku, pestrobarevných ozdob a snové atmosféry, která nám říká, že vše je možné. Tato pohoda na nás dýchá z téměř každého vánočního filmu. A právě tyto vánoční melodie nám naservíruje Filmová harmonie.

Dirigentské taktovky se ve středu 7. prosince chopí Robert Kružík a chybět nebude ani pěvecký sbor se sbormistryní Lenkou Dandovou. Vánoční koncert Filmharmonie nabídne hudbu z filmů Sám doma, Polární expres, Láska nebeská nebo Život je krásný. Chybět nebude ani hudba českých autorů, a to Pyšná princezna (Dalibor C. Vačkář) a Anděl Páně 2 (Ondřej Gregor Brzobohatý).

Filmová harmonie nás nenechá bez kulturních zážitků ani příští rok. V únoru 2023 budou Rudolfinem skotačit zvířátka z Doby ledové, Ratatouille, Slepičího úletu či Hledá se Nemo.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací