Filmové události #48/22: V trailerech se představilo pokračování Avatara i nejnovější snímek Noaha Baumbacha

Velké změny se děly ve vedení Disney.

Nový trailer nabídl očekávaný sequel Avatara. Je tu také klip ke čtvrté řadě pořadu Doom Patrol. S ukázkou přišel i Bílý šum. Blíží se i čtvrtá sezóna pořadu TY. Spin-off ze světa Johna Wicka potvrdil herecké obsazení. A vedení studia Disney zažilo bouřlivé změny.

#48/22

Snímek Avatar: The Way of Water, očekávané pokračování původního Avatara z roku 2009, se představil v novém traileru. Film Jamese Camerona zavede diváky opět na kouzelnou planetu Pandoru, kde se opět setkáváme s Jackem Sully, Neytiri a jejich dětmi, kteří stále bojují za to, aby se udrželi v bezpečí a naživu. Druhý Avatar bude mít premiéru v českých kinech již 15. prosince.

Oficiální spot ke své čtvrtě řadě pak nabídl i pořad Doom Patrol. Ten se zaměřuje na stejnojmennou skupinku DC superhrdinů sestávající se z oblíbených postav, jako jsou Robotman, Negative Man, Elasti-Woman a Crazy Jane, v jejichž čele stojí současný šílený vědec Niles Caulder alias Šéf. Čtvrtá sezóna bude k vidění na HBO Max již za necelé dva týdny.

A do třetice tu máme také ukázku k dramatu Bílý šum, za kterým stojí režisér Noah Baumbach. Pohodlný život univerzitního profesora Jacka Gladneyho a jeho rodiny na předměstí se zvrtne, když blízký únik chemikálií způsobí „vzdušnou toxickou událost“, která nad regionem uvolní škodlivý černý mrak, který donutí rodinu k evakuaci. Ve snímku se objevuje Adam Driver, Greta Gerwig, Jodie Turner-Smith nebo Don Cheadle. Snímek bude k vidění skrze Netflix již na konci letošního roku.

O dva měsíce později pak bude mít na Netflixu premiéru čtvrtá řada seriálu TY. Na Instagramu to oznámili sami herci. V rámci toho byl také zveřejněn první oficiální plakát.

Novinky tu jsou také ke spin-offu ze světa Johna Wicka. Nový snímek ponese název Ballerina a zaměří se na část světa nájemných vrahů, ve kterém figurují ruské tanečnice cvičené k zabíjení nepřátel. I proto se ve snímku vrací Anjelica Houston, která si zopakuje svou roli ze třetího Johna Wicka. Vedle ní se pak v hlavní roli objeví Ana de Armas, chybět nebude ani Keanu Reeves jako John Wick, ten by však měl mít pouze menší roli. Reeves se v současnosti pohybuje po Praze, kde natáčí zatím neodhalený projekt, spekuluje se, že by mělo jít právě o Ballerinu.

Na závěr pak něco ze světa Disney. V uplynulém týdnu totiž došlo ke změně na postu výkonného ředitele toho filmového a zábavního studia. Původní CEO Bob Chapek byl nahrazen Bobem Igerem, který nyní povede Disney a bude tak mít pod palcem veškeré jeho stávající projekty.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací