Adventní soutěž o 3 knihy S kouzelnickou hůlkou Toma Feltona

Zjistěte, jak probíhalo magické dospívání filmového kouzelníka Draca Malfoye.

Fanoušci Harryho Pottera si bezesporu moc dobře pamatují blonďatého klučinu Draca Malfoye, který čarodějovi s jizvou na čele nejednou znepříjemnil život. Vychytralého mladíka ze Zmijozelu ztvárnil herec Tom Felton. Zajímalo vás někdy, jaké bylo dospívání uprostřed natáčení magické filmové série? Tuto otázku nám zodpoví kniha S kouzelnickou hůlkou.

Felton v knize přibližuje svoji hereckou kariéru a vzpomíná na natáčení Harryho Pottera, během kterého nám umožní nahlédnout do zákulisí. Nechybí ani celá řada zábavných historek a doposud nezveřejněných fotek z natáčení. O předmluvu ke knize se postarala filmová Hermiona, herečka Emma Watson.

Při příležitosti uvedení knihy na český trh vám přinášíme ve spolupráci s nakladatelstvím Práh soutěž o 3 výtisky S kouzelnickou hůlkou – Magické dospívání filmového čaroděje – Tom Felton.

Každý ze tří výherců získá:

  • knihu S kouzelnickou hůlkou – Magické dospívání filmového čaroděje – Tom Felton

Soutěžní otázka zní:

„Kdo je autorem předmluvy knihy S kouzelnickou hůlkou – Magické dospívání filmového čaroděje – Tom Felton?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 3. 12. 2022 do 9. 12. 2022.

Soutěžní formulář: [soutěž byla ukončena]

Anotace knihy S kouzelnickou hůlkou – Magické dospívání filmového čaroděje – Tom Felton:

Kniha S kouzelnickou hůlkou Toma Feltona, nezapomenutelného představitele Draca Malfoye z celosvětově úspěšné série filmů natočených podle knižní předlohy J. K. Rowlingové. Působivě zpracovaná publikace doplněná bohatou obrazovou přílohou včetně dosud nezveřejněných fotek z natáčení je upřímnou vypovědí mladého herce, který se s temnými démony utkal i mimo filmové plátno. A o to cennější je jeho poselství…  

Jaké bylo dospívání uprostřed natáčení toho největšího filmového hitu posledních dekád? Filmový Draco Malfoy, hlavní rival Harryho Pottera, se po letech rozhodl svěřit s těmi nejosobnějšími i nejvtipnějšími vzpomínkami na více než deset let natáčení filmů, jejichž knižní předloha změnila svět a stala se unikátním fenoménem a popkulturním hitem. Jen málokdo může tvrdit, že vystudoval tu nejprestižnější kouzelnickou školu světa v Bradavicích. Herec Tom Felton si touto zkušenosti prošel, byť patřil do té nejméně populární a nejobávanější zmijozelské koleje. – Kdo z filmového obsazení Tomovi nejvíce přirostl k srdci? – Jak to ve skutečnosti bylo s Tomovým románkem s filmovou Hermionou Emmou Watsonovou? – A co dokázalo doběla rozčílit obávaného profesora Snapea?Varování! Tato kniha vás přiměje silně přehodnotit vztah k jedné z nejnenáviděnějších filmových postav všech dob.

Autor v knize otevřeně vzpomíná také na „popotterovské“ období – na svůj nelehký boj se závislostmi (na drogách a alkoholu) a depresemi. Tato část knihy je adresována všem těm, kteří si prošli či procházejí něčím podobným, ale bojí se o tom hovořit nahlas. Tom Felton se tak svou otevřeností snaží inspirovat, radit, pomáhat. Své poselství přitom předává nenápadně, nenásilně – a velice působivě.

Pravidla soutěže s knihou S kouzelnickou hůlkou – Magické dospívání filmového čaroděje – Tom Felton:

1. Soutěž probíhá v období od 3. 12. 2022 do 9. 12. 2022 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovalo nakladatelství Práh.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Provozovatel soutěže vyžaduje po účastnicích soutěže osobní údaje pro následnou komunikaci a zajištění úspěšného předání výhry. Požadovaná data zahrnují jméno, příjmení, e-mailovou a poštovní adresu. Tato data používáme ke vyhodnocení výherce soutěže a následné komunikaci a předání ceny. V našich zásadách ochrany osobních údajů vysvětlujeme, jaká data shromažďujeme, proč je shromažďujeme a jak s nimi nakládáme. Vaše data nikdy neprodáváme. Všechny osobní údaje uchováváme pouze po nezbytně nutnou dobu. Každý účastník soutěže má právo zažádat o informace o tom jak zpracováváme jeho osobní údaje a má právo odvolat svůj souhlas se zpracováním.

10. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro účely soutěže.

11. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

12. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 3. 12. 2022

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací