Slavnostní premiéra filmu Avatar: The Way of Water zavedla hosty po 13 letech do nádherného světa Pandory

Co dělají Jack Sully a Neytiri?

To se dozvíme v pokračování filmu Avatar s podtitulem The Way of Water. První příležitost podívat se do Pandory na velkém plátně využili fanoušci a pozvaní hosté, kteří se nadšeně vydali na slavnostní premiéru. Ve foyer kina diváky vítali lidé Na’vi, konkrétně čtyři krásné dámy.

Velkou pozornost na sebe strhla Veronika Žilková, která do kina dorazila s dcerou Kordulou, synem Vincentem a vnukem Kryšpínem. Na premiéře se potkali i parťáci z reality show Survivor Česko & Slovensko, a to Vladimír Čapek a Adam Raiter nebo herci z televizních seriálů ZOO a Dobré zprávy Goran Maiello, Michaela Petřeková, Jan Fanta, Sára Rychlíková či Václav Šanda.

Pozvání dále přijali Petr Janda s rodinou, Ivana Jirešová, Iva Pazderková, Angeli Mangombe a Pepa Kůrka, Petr Vágner s partnerkou, Sandra Nováková a Vojtěch Moravec, Sharlota, Miriam Chytilová, Veronika Besky, Martin Rota, Zorka Hejdová a Míra Hejda a mnoho dalších. Díky filmovému vizuálu dostalo předsálí kina tematický namodralý nádech.

Jak to na slavnostní premiéře filmu Avatar: The Way of Water vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací