Simona Stašová a Miroslav Etzler se představili v premiéře hry Třináct u stolu

Madeleine a Antoine Villardierovi prožijí náročný Štědrý večer.

Štědrovečerní večeři tu sice máme až za par dnů, ale Simona Stašová, Miroslav Etzler, Simona Postlerová, Julie Štandera, Otto Rošetzký, Čestmír Gebouský a Martin Cikán už mají jednu za sebou, a to v rámci slavnostní premiéry hry Třináct u stolu v Divadle Lucie Bílé.

Komedii o tom, co se stane, když hrozí, že na Štědrý večer usedne ke stolu třináct lidí, napsal francouzský režisér, scénárista, dramatik a spisovatel Marc-Gilbert Sauvajon. V roce 1956 se divadelní hra dokonce dočkala i filmového zpracování. Bylo proto velmi příhodné, že slavnostní premiéra Třinácti u stolu proběhla pouhý týden před magickými svátky.

Na to, jak se manželé Madeleine a Antoine Villardierovi (Simona Stašová, Miroslav Etzler) s pověrčivostí a nečekanými hosty vypořádají, se během slavnostního večera přišli podívat adventně naladění diváci. Pozvání přijali například Adéla Zaňáková, Josef Maršálek, Michaela Badinková, Marika Procházková a další. Po děkovačce se mikrofonu chopil Karel Zaňák, bratr Lucie Bílé.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací