Spin-offy 2023: Na nové příběhy se mohou těšit fanoušci DC nebo Hunger Games

Spin-offů nebude letos mnoho.

Jak jsme se mohli přesvědčit v předchozích článcích, tak letošní rok bude beze sporu bohatý na sequely, totéž však nelze tvrdit o spin-offech. Těch se dočkáme jen poskromnu. I přes to se však podívejme, na co se můžeme těšit.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

česká premiéra: není zatím uvedeno režie: Francis Lawrence

V letošním roce se dočká uvedení do kin očekávaný spin-off z úspěšné série Hunger Games. Snímek se zaměřuje na období před událostmi původního příběhu. Najdeme zde tak například mladého prezidenta Snowa a jiné mladší verze známých postav.

The Flash

česká premiéra: 15. červen režie: Andy Muschietti

Jeden spin-off je tu také ze světa DC. Ten se zaměří na titulní postavu Flashe a jeho nové dobrodružství. V tom se objeví spoustu zajímavých postav – mimo jiné také několik verzí Batmana, jako například ta Michaela Keatona nebo Bena Afflecka. Flash v podání Ezry Millera by zde měl prozkoumat alternativní světy a příběh by se měl odvíjet podle slavné komiksové dějové linky s tzv. Flashpointem.

Blue Beetle

česká premiéra: 17. srpen režie: Angel Manuel Soto

A do třetice tu máme ještě jedno dobrodružství ze světa DC, které se tentokrát zaměří na hrdinu jménem Blue Beetle. Ten získá své superschopnosti poté, co přijde do styku se skarabem mimozemské rasy Blue Beetle. Mělo by se také jednat o jednu z prvních filmových adaptací superhrdiny z latinskoamerického prostředí.

(Foto: plakáty The Flash a Blue Beetle – impawards.com)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací