Šimon Bilina se jako Adam Hruška vrací do seriálu ZOO

Expedice v Amazonii skončila.

Seriál ZOO čeká další návrat. Po Tereze Brodské s dětmi se vrací Šimon Bilina, který hraje Adama „Haďáka“ Hrušku. Scenáristé milého Sid (Michaela Pecháčková) poslali do Amazonie, kde hledal pravdu o svých rodičích. Nyní je Adam zpět a diváci se mohou těšit na celou řadu milostných scén.

Na place čekala na Šimona nejen jeho herecká partnerka Michaela, ale i kamarád a kolega z muzikálu Branický zázrak Tomáš Klus. „Tomáš je skvělý kluk, je jako můj brácha a krásně mezi nás zapadl. Je nesmírně pokorný a vstřícný. Hned jak přišel do ateliéru, seznámil se a představil se naprosto všem – od uklízeček přes catering a všude. To já neudělal, takže když jsem se vrátil na plac, napravil jsem to. Natáčení s ním mě moc baví, smějeme se, špičkujeme, ale on je vždy ten, kdo udrží kamennou tvář, a já se rozesměju,“ svěřil se Bilina. Klus hraje v seriálu ZOO fotografa Filipa, jenž se aktuálně potýká s city vůči Sid, ve kterých nemá jasno.

Klid nečeká ani na další postavy. Tes a Izy (Barbora a Lucie Černá) se snaží přesvědčit Charlieho o svých kvalitách (Marek Němec), aby se mohly i nadále stýkat s Markem (Štěpán Benoni) a jeho bratrem Vojtou (Goran Maiello). Charlie se mezitím snaží pomoci Katce (Lucie Šteflová). Albert (David Gránský) doplatil na svoje nepřátelské chování a bojuje o svou pozici v ZOO.

(Foto: FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací