Na televizní obrazovky míří Superlov: V „super verzi“ vědomostní soutěže Na lovu se hráči utkají se dvěma až pěti lovci

Kalkulátor, Doktor Vševěd, Kvízová Dáma, Pan Lišák a Belladonna budou muset spolupracovat.

Vědomostní soutěž Na lovu přináší další novinku. Po Hvězdném speciálu, kdy známé osobnosti bojovaly o to, aby nahrály co nejvíce a podpořily různé charitativní projekty, se o slovo hlásí Superlov. V novém pořadu bude vždy jeden soutěžící bojovat se dvěma až pěti lovci až o milion korun.

„Jsme tam všichni. Musíme se soustředit na více věcí, musíme se mezi sebou zkoordinovat. Je to o rychlosti, nemůžeme na sebe moc pomrkávat a dávat si signály. Na to v Superlovu není vůbec čas,“ vysvětluje Belladonna a Doktor Vševěd dodává: „Potřebovali jsme se secvičit, abychom fungovali jako jeden tým. Abychom věděli, kdo má ve správnou dobu zmáčknout tlačítko. Kdo je jak dobrý, v jakém oboru. Abych věděl, že nemám Kvízové dámě kecat do rostlinek, a oni mi nechali historii.“

V prvním kole čeká na soutěžící pět otázek s možnostmi A, B nebo C. S nahranou částkou přechází odvážlivec do druhého kola, kde si musí zvolit, s kolika lovci se chce utkat. Čím více lovců, tím se zvětšuje finanční odměna, ale současně se snižuje časový náskok.

Hráčům bude opět oporou moderátor Ondřej Sokol. „Jsem tam od toho, abych fandil soutěžícím a snažil se je uklidnit. V Superlovu mohou i díky početnému publiku pociťovat asi ještě o kus větší stres. Ale jinak mám klasický úkoly, a to urazit Kalkulátora a zesměšnit ostatní lovce,“ dodává s úsměvem Sokol. Na televizních obrazovkách uvidíme Superlov poprvé v sobotu 4. března.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací