Ondřej Sokol přibližuje nový formát soutěže Na lovu – Superlov, či jeho vztah s Kalkulátorem

Superlov začíná.

Na televizní obrazovky a na Voyo míří mutace vědomostní soutěže Na lovu. O víkendech nás čeká Superlov, kde se soutěžící mohou utkat se všemi lovci. Moderátorem mutace oblíbeného pořadu se opět stal herec a režisér Ondřej Sokol, se kterým jsme se potkali na tiskové konferenci a na Superlov jsme se ho zeptali.

Během rozhovoru Ondra přiblížil zásadní rozdíl mezi klasickým formátem Na lovu a Superlovem. „Je to aréna 300 lidí a ten chudák, jediný soutěžící v ní stojí a nad sebou má všech pět lovců. Musím říct, že je to neuvěřitelný zážitek. Je to hodně silné. A hraje se samozřejmě o daleko, daleko větší peníze,“ uvedl moderátor, a dokonce nám v krátkosti pravidla Superlovu vysvětlil.

Zeptali jsme se ho i na jeho vztah s lovcem s přezdívkou Kalkulátor. „Nerad bych boural legendu. My máme osobní vztah velmi dobrý, ale zapnou se kamery, začne se natáčet a myslím, že často se soustředíme prakticky už jenom na to, jak jeden druhého sestřelit,“ prozradil s úsměvem Sokol.

Líbilo by se vám, kdyby již zmíněného Kalkulátora, Doktora Vševěda, Kvízovou Dámu, Pana Lišáka a Belladonnu doplnil nový lovec? Zda měl Ondřej Sokol někdy ambice postavit se na druhou stranu soutěžního pultu, kolik času stráví ve studiu a zda jsou soutěžící nervózní, najdete v rozhovoru na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací