Fantasy seriál, taneční kurzy, krimi v Chorvatsku či medvědi na Slovensku, to vše chystá TV Nova a Voyo

Tvůrci a herci v čele s Michalem Reitlerem představili na tiskové konferenci nové projekty.

Nadcházející měsíce, sezóny i roky budou na TV Nova a Voyo plné novinek. V přípravě je mnoho projektů, mezi které patří i vůbec první fantasy série, duchařský seriál s Miroslavem Donutilem, příběh o dopadení spartakiádního vraha, první český stand-up speciál, kriminální pátrání v Chorvatsku, a dokonce se podíváme i do tanečních.

„Novinkami, které aktuálně chystáme – ať už ve fázi vývoje, nebo už máme roztočeno – vysíláme nejen jasnou zprávu externím tvůrcům, jaké typy projektů jsou v našem hledáčku – ale také ke svým divákům.  Příběhy, které na ně čekají, jsou zábavné, odvážné i jímavé,“ vysvětluje ředitel vývoje TV Nova a Voyo Michal Reitler.

Na tiskové konferenci svá audiovizuální dítka představili především tvůrci. Na rodinný seriál s pracovním názvem Taneční lákal režisér Jiří Vejdělek, který má na svém kontě mnoho divácky úspěšných filmů (Poslední aristokratka, Něžné vlny, Účastníci zájezdu). Na Voyo míří i stand-up speciál Celebrity režiséra, herce, překladatele a moderátora Ondřeje Sokola.

Podíváme se i do oblíbené prázdninové destinace, a to Chorvatska. Zde vznikly hned dva seriály, a to krimi Dobro došli s Jakubem Štáfkem a Alžbětou Ferencovou a komediální detektivka Bóra o skupince Čechů a Slováků účastnících se na ostrově uprostřed Jadranu kurzu s názvem Setkání se smrtí. 

Za hranice nás zavede i dokumentární projekt s pracovním názvem Lebo medveď. Tvůrci na tiskovém setkání prozradili, že pro natočení materiálu je inspirovala historka o tom, jak maminky s kočárky si berou na procházku i sekeru. Z dokumentárního soudku jmenujme i třídílnou minisérii Málo mě znáš mapující kariéru zpěvačky Ivety Bartošové.

Na TK dorazil také Miroslav Donutil, a to jako zástupce „duchařského“ seriálu Za domem v lese, který slibuje záhady a napětí. Těšit se můžeme i na první původní fantasy seriál s názvem Vědma oživující legendy staré Prahy. Své druhé a třetí řady se dočká Král Šumavy: Fantom temného kraje.

Chystá se i šestidílná minisérie Miluju tě navždy, táta, jenž přiblíží cestu osudem zkoušeného Jaroslava Bergera za spravedlností pro svého mrtvého syna Dominika. Minisérií s pracovním názvem Straka o dopadení tzv. spartakiádního vraha Jiřího Straky tvůrci vzpomínají na nedávno zesnulého československého kriminalistu Jiřího Markoviče.

Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací