Kazma a jeho ONEMANSHOW: The Movie vznikala v utajení 4 roky

Kamil Bartošek opět vystrkuje růžky.

Provokatér Kazma, jehož civilní jméno zní Kamil Bartošek, o sobě opět dává vědět. Po období klidu, kdy si oddechl nejen internet, ale i jeho oběti, se chystá do kin Kazmova ONEMANSHOW.

V minulosti jsme mohli být svědky nejedné jeho vylomeniny, kterou na internetu sledovali miliony diváků. Z těch nejvýraznějších jmenujme například nabourání se do pořadu Prostřeno či nastrčení falešného Jima Carreyho na galavečer Českých lvů. Co ale přinese ONEMANSHOW: The Movie zatím není jisté.

„Je to velkolepé, je to šílené a je to film, který změní pravidla hry celé kinematografie. Nic podobného tady ještě nikdo nikdy neudělal. Řadě lidí vyrazí dech, víc k filmu nemohu říct. Všechno se diváci dozví až 17. srpna ve všech kinech,“ prozradil v oficiálním vyjádření majitel a ředitel Bontonfilmu Martin Palán.

K jediným informacím, které jsou veřejně známé, patří délka vzniku celovečerního filmu a částka, kterou tvůrci utratili. Kazma a jeho tým pracovali na projektu více jak 4 roky a náklady na film se podle producentů vyšplhaly na 72 milionů korun. Co vše je pravda a co na nás 17. 8. 2023 v kinech čeká, je zatím zahaleno hávem tajemství.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací