Kazma narušil tiskovou konferenci k filmu Tajný zákop a odhalil detaily k ONEMANSHOW: The Movie

Přijít měl Čermák, Sokol či Hádek, ale objevil se Kazma Kazmitch.

Klasická tisková konference, na které měli herci a tvůrci představit nový válečný film Tajný zákop, se změnila ve vystoupení Kazmy a v prezentaci jeho nového projektu ONEMANSHOW: The Movie.

Po zhlédnutí krátkého teaseru Tajný zákop, kde jsme mohli vidět Jiřího Bartošku, Ondřeje Sokola, Hynka Čermáka, Kryštofa Hádka či Jiřího Langmajera v nacistických uniformách, se na scéně objevil Kazma a vše bylo náhle jinak. Snímek Tajný zákop je totiž součástí jeho nového filmového projektu ONEMANSHOW: The Movie.

Než Kazma Kazmitch stihl utéci před napálenými herci, zeptali jsme se ho, kdy padla první myšlenka na ONEMANSHOW: The Movie, jak vybíral herce do „fiktivního“ akčňáku Tajný zákop a zda se mají diváci v kině bát. Celý rozhovor s Kazmou najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací