Na českou premiéru třetí řady seriálu Star Wars: Mandalorian dorazili tvůrci kostýmů či český hlas titulního hrdiny

Foyer kina bylo plné fanoušků i cosplayerů.

Při příležitosti uvedení třetí řady seriálu Star Wars: Mandalorian na streamovací platformu Disney+, proběhlo v multikině na pražském Chodově slavnostní promítání, které bylo určeno především pro všechny Star Wars fanoušky. Pozvání přijal nejen český hlas Mandaloriana Martin Trnavský, ale i tvůrci kostýmů či překladatel Pavel Klimeš.

Všichni, kdo dorazili ve středu večer do foyer multikina, měli pocit, jako by se ocitli v předaleké galaxii. Na jednom místě jsme mohli vidět Mandaloriana, Darth Vadera, Stormtroopery, Jawy a samozřejmě nesměl chybět ani roztomilý Baby Yoda. V jejich společnosti se nechala vyfotografovat celá řada hostů, mezi kterými nechyběli Jakub „Destro“ Vích, Karel Sivák (FattyPillow), Naomi Adachi, Karel Kovář (Kovy), Filip Portales (Porty), Petr Jirák (Xnapy), Anička Dvořáková a mnozí další.

Po promítání první epizody na velkém plátně proběhla krátká diskuse s dabérem Martinem Trnavským, překladatelem Pavlem Klimešem či tvůrci kostýmů. Pavel Klimeš (mimo jiné) přiblížil, že vymyslet dobře znějící překlad hlášky „This is the Way“ na „Toť způsob náš“, bylo velice náročné.

(Foto: Disney)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací