Na slavnostní premiéře filmu Dvě slova jako klíč se i tančilo

Mezinárodní obsazení okořenilo speciální promítání.

Nejnovější snímek režiséra a scenáristy Dana Svátka Dvě slova jako klíč je volným pokračováním filmu z roku 2018 Úsměvy smutných mužů a odehrává se na několika kontinentech. Tento fakt se odrazil jak na obsazení, tak složení herecké delegace a doprovodném programu slavnostní premiéry.

Do kina dorazili Ivan Franěk, Diana Dulínková, Gen Seto, Jana Nagyová Pulm, Terezie Vraspírová, Kazuya Kitamura či Allan Kneefel. Přijet měl i francouzský herec Pierre Richard, ale bohužel se musel omluvit. Nechyběl ovšem autor knižní předlohy, a to spisovatel Josef Formánek. Natáčení v mnoha zemích podtrhl i doprovodný program večerní akce. Vidět jsme mohli například tradiční tanec Belibis z ostrova Bali.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací