Zlatá labuť, Ztracená rodina, MasterChef Česko, Táta v nesnázích a další pořady přinese podzim na TV Nova

Tisková konference byla plná hvězd.

Televizní stanice a streamovací služby se již chystají na blížící se podzim. Po prázdninách se rozběhnou nové příběhy a těšit se můžeme i na návraty oblíbených hrdinů. Skupina Nova na tiskové konferenci představila podzimní programové schéma TV Nova, tematických stanic a novinek připravených pro uživatele Voyo.

Na TV Nova se po pauze vrátí dobový seriál Zlatá labuť a my se tam budeme moci opět podívat do roku 1939, těšit se můžeme na druhou řadu komediálního seriálu Co ste hasiči či pokračování osudů Jedné rodiny. Návrat do služby hlásí i Kriminálka Andě. Chybět nebude ani nekonečný seriál Ulice. Bude se také vařit. Vypukne další boj o nejlepšího amatérského kuchaře MasterChef Česko a zavoní Souboj na talíři.

Kalkulátor, Doktor Vševěd, Kvízová dáma, pan Lišák a Belladonna předvedou své vědomosti nejen v klasickém Na lovu, ale i v premiérových dílech Hvězdných speciálů. Odpovídat na otázky budou například Zuzana Kajnarová, Jiří Langmajer, Oskar Hes, Xindl X nebo Petr Čtvrtníček.

Pozadu nezůstává ani Voyo. Každý týden přibude nový díl seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Představena byla i osmidílná novinka Extraktoři. „Extraktoři jsou o speciální jednotce české rozvědky, která v případě, když se někdo z Čechů v zahraničí dostane do vážných problémů, umí a může zasáhnout, případně toho člověka ‚extrahuje‘ ze země, ve které má problémy. Sama jsem velkou fanynkou špionážních seriálů. Byl to můj sen něco takového točit,“ svěřila se kreativní producentka a spoluautorka námětu Lenka Szántó. 

Sledovat budeme moci dvě reality show. Nezadané ženy a muži budou hledat lásku v pořadu Love Island. Na české a slovenské diváky čeká nová generace show Big Brother. Filmovou nabídku rozšíří dobrodružná komedie Buď chlap!, road movie Přání k narozeninám či hořkosladká komedie To ty nosíš smůlu, lásko.

Tematické stanice Skupiny Nova přinesou premiéry celosvětově úspěšných filmových megahitů, legendární válečné spektákly, romantické komedie, seriály, kultovní sitkomy, reality show i animáky.

Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE. Pozvání přijali Jan Čenský, Dana Morávková, Roman Štabrňák, Jana Holcová, Zorka Hejdová, Radek Kašpárek, Lucie Vondráčková, Jiří Langmajer, Adéla Gondíková, Tereza Pergnerová, Štěpánka Fingerhutová, Václav Kopta, Adam Vacula, Tereza Kostková, Marta Dancingerová a nespočet dalších.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací