Jakub Prachař díky komedii Buď chlap! natáčel s medvědem a absolvoval kurz přežití

„Původně ten medvěd měl být animovaný a pak se zjistilo, že český herec zase nemá takovou hodnotu.“

V novém filmu Michala Samira se představí Jakub Prachař v roli fotografa Pavla, který se kvůli své životní lásce (Tereza Ramba) vydá do Vysokých Tater, aby se zde pod vedením bývalého mariňáka Weisnera (Ondřej Sokol) stal opravdovým muže.

Jakuba Prachaře jsme potkali na natáčení v Praze, kde byl obklopen celou řadou žen. I když se dobrodružná komedie jmenuje Buď chlap!, podle Jakuba je snímek především o ženách a pro ženy. „Ženy, do života mužů, velice zásadně promlouvají. Protože ať chceme nebo nechceme, tak my jsme odrazem těch žen a ženy jsou odrazem nás. Je to taková nekonečná symbióza, která nebere konce,“ uvedl Prachař.

Natáčení v horách bylo plné pozoruhodných zážitků. Dokonce se filmovalo s živým medvědem. „Původně ten medvěd měl být animovaný a pak se zjistilo, že český herec zase nemá takovou hodnotu, tak se rozhodli, že bude živý. Byl za takovým plůtkem, za takovou bavlnkou, o které nám tvrdili, že je nabitá proudem, kterého se ten medvěd bojí. Až poslední den jsme zjistili, že tam žádný proud nebyl. Vše dopadlo dobře. Paradoxně, takto nablízko ten medvěd vypadá roztomile. Než jsem pak viděl, jak si pohrál s melounem. Bylo vidět, že by to bylo rychlé,“ svěřil se s úsměvem Jakub Prachař.

Během rozhovoru přímo na place herec přiblížil přípravu na natáčení a jak probíhalo zocelování v horách. Celé video najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Jak to vypadalo na natáčení, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 23. března 2023.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací