48. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary začíná již zítra

[singlepic id=4713 w=120 h=120 float=left]Máte už sbalenou svoji festivalovou výbavu?

 

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech patří bezesporu k nejprestižnějším událostem, které se u nás konají. Do oblíbeného lázeňského města se rok co rok sjíždějí herci, herečky, režiséři, celebrity a především filmoví fanoušci ze všech koutů světa. MFF prvotřídní úrovně představí každoročně poprvé v České republice více než 200 nových filmů z celého světa a nabízí tak poutavý a pečlivě připravený program odborné i laické veřejnosti.

I tentokrát se snímky natočené v uplynulé sezóně a dosud neuvedené na soutěži žádného jiného festivalu kategorie A (např. MFF v Cannes, Berlíně, Benátkách či Tokiu) utkají o prvenství v ostře sledované kategorii Mezinárodní soutěž celovečerních hraných filmů. Ostříží pohled se ovšem neupíná pouze k soutěžní sekci, ale i k hvězdným hostům. Letos se po lázeňské kolonádě bude procházet charismatický elegán a svůdce žen všeho věku, legendární John Travolta. Avizovaná Audrey Tautou bohužel svoji účast na poslední chvíli odvolala.

Obrovské množství filmů je rozděleno do několika tematických sekcí. Vybírat tak můžete snímky zařazené například v kategorii Soutěžní sekce, Na východ od Západu – soutěžní sekce, Fórum nezávislých, Imagina nebo České filmy 2012-2013. Nechat zlákat se můžete i rubrikou Půlnoční filmy, která obsahuje několik specialitek, například i film Dredd, který jsme v našich kinech neměli možnost spatřit.

 

Co: 48. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary

Kdy: 28. 6. – 6. 7. 2013

Kde: Karlovy Vary

Za kolik:

Karta Festival Pass (denně až 3 vstupenky zdarma, vstup do kina bez vstupenky – poslední neobsazená místa, katalog filmů a programová brožura zdarma, vstup do různých festivalových prostor…)

  1 den 3 dny 5 dní Celý doba
Festival Pass 200 Kč 500 Kč 700 Kč 1000 Kč
Festival Pass se slevou * 150 Kč 350 Kč 450 Kč 700 Kč

Prodej vstupenek na pokladně

Základní vstupenka 65 Kč
Zlevněná vstupenka** 50 Kč

* Studenti, důchodci, držitelé karty ZTP a In karty Českých drah.

** Studenti, důchodci, držitelé karty ZTP.

Program: Program

Podrobnosti: MFF KV

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací