Českého slavíka budou opět moderovat Ondřej Sokol a Aleš Háma. Hlasování bylo spuštěno

Kdo uspěje v kategoriích Zpěvák, Zpěvačka, Hudební skupina či Hip Hop a Rap?

Minulý rok oslavil Český slavík kulatiny a nyní vstupuje do sedmé dekády své existence. A opět v reřii TV Nova. Na tiskové konferenci, kterou provázel Rey Koranteng, byla odhalena nejen moderátorská dvojice, ale i někteří z vystupujících či obrysy úvodního čísla.

O tom, kdo si odnese v pátek 24. listopadu z galavečera Českého slavíka ceny, je momentálně v rukou hlasujících, ale již dnes víme, že moderátorského mikrofonu se opět chopí dvojice Ondřej Sokol a Aleš Háma, jež se podílela i na scénáři. Ondřej s Alešem si tentokrát nebudou dělat legraci pouze z přítomných hostů, ale i sami ze sebe, což se odrazí i v úvodní scéně, opírající se o téma „kritika“. „Minulý ročník vyvolal slušnou vlnu, tedy je z čeho čerpat. Začneme sami u sebe a uvidíme, kdo se nám tam ještě vejde,“ prozradil spoluautor openingu Ondřej Brzobohatý.

Kreativní producent a režisér Pepe Majeský v rámci tiskového setkání prozradil, že během večera vystoupí Vojtěch Dyk, skupina Chinaski, David Koller, Ben Cristovao a mnozí další. Bude se také vzpomínat. Český slavík složí poctu nedávno zesnulému hitmakerovi Vašo Patejdlovi a zpěvačce Yvonne Přenosilové.

Dnešním dnem bylo spuštěno i hlasování, a to v kategoriích Zpěvák, Zpěvačka, Hudební skupina či Hip Hop a Rap. Chybět nebude ani objev roku, Absolutní slavík a slavičí Síň slávy. Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací