Přemek Forejt promluvil o pořadech MasterChef Česko, Souboj na talíři a akci Souboj na talíři LIVE

A dokonce si zahrál i hokej.

Na televizních obrazovkách právě probíhá souboj amatérských kuchařů o titul MasterChef Česko. Ústřední trojice porotců ve složení Radek Kašpárek, Přemek Forejt a Jan Punčochář testují zručnost, originalitu a smysl pro kombinaci chutí skupinu soutěžících prostřednictvím obtížných výzev. Jednoho z porotců, Přemka Forejta, jsme se zeptali, zda by se do klání také přihlásil. „Kdybych byl úplně na začátku, byl amatér a bavilo by mě to, tak bych do toho šel. Jde o to, jak to lidi vezmou, jak to uchopí. Je to soutěž, která může dát hodně,“ svěřil se Forejt a dodal, že je na soutěžících v letošní sérii znát velký posun ve vaření.

Kreativitu, kuchařský um a smysl pro humor Radka Kašpárka, Přemka Forejta a Jana Punčocháře prověřuje show Souboj na talíři. Letos se do klání pustila pouze dvojice Forejt a Punčochář, které úkoly předkládají VIP hosté. Přemek Forejt během rozhovoru odtajnil několik jmen dalších známých osobností a prozradil, jak moc dění na obrazovkách ovlivňuje scénář a improvizace. Porotce a šéfkuchař navíc přiblížil, co si máme představit pod pojmem Souboj na talíři LIVE.

Během setkání Přemek Forejt předvedl i svoji sportovní stránku, protože ihned po tiskové konferenci nazul brusle, oblékl výstroj a vydal se na led, aby se v týmu Šéfkuchařů postavil Sigi teamu. „Miluji hokej. Od malička jsem miloval hokej. Nikdy jsem se k tomu nedostal. Až teď, poslední čtyři, možná pět let, jsem začal hrát, začal jsem bruslit…,“ práskl na sebe Forejt.

Celý rozhovor a několik záběrů ze zápasu Šéfkuchaři x Sigi team najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Fotogalerie z akce si můžete prohlédnout na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací