Premiéru muzikálu Srdeční záležitost si v Divadle Lucie Bílé nenechali ujít Josef Maršálek, Adéla Gondíková či Plekanec s Šafářovou

Během představení zazněl i hit „The Rose“.

Ve čtvrtek 28. září, český státní svátek, se do Divadla Lucie Bílé v centru Prahy sjeli slavnostně oblečení hosté, aby mohli zhlédnout premiérové představní nového muzikálu Srdeční záležitost. Hlavní role Annie se bez alternace chopila několikanásobná zlatá slavice Lucie Bílá.

Příběh velmi humorného muzikálu se točí kolem páru Annie a Steva, kteří jsou manželé již třicet let. Oba se sice milují, ale už si to neumí říct. Během představení, které diváky opravdu mnohokrát rozesměje, na to možná přijdou. V rámci slavnostní premiéry se na pódiu po boku Lucie Bílé postavil Denny Ratajský jako její manžel. Markéta Schimmerová Procházková, Peter Pecha, Kateřina Pechová a Martin Schreiner absolvovali téměř dvouhodinový maraton, během kterého vystřídali nespočet kostýmů a rolí. V alternacích uvidíme i Roberta Jíchu, Markétu Poulíčkovou, Marca Salvadoriho, Terezu Hálovou a Josefa Feča.

Za muzikálem Srdeční záležitost (v originále Heartbeats The Musical) stojí Amanda McBroom, která se proslavila hitem „The Rose“, který se pyšní mnoha cenami Grammy. Autorem překladu a českého textu je Adam Novák a režie se chopil Antonín Procházka.

Pozvání na slavnostní premiéru přijala celá řada hostů. Do divadla zavítal Josef Maršálek, Nikola Ďuricová, Karolina Neuvirthová Gudasová, Vojtěch Drahokoupil, Vlasta Korec, Martina Pártlová s partnerem Josefem Vařekou, Iva Pazderková, Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem, Josef Fečo, Olga Želenská, Adéla Gondíková, Iva Sarauerová a mnozí další.

Jak to na slavnostním představení vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací