Premiéru hororu Vymítač ďábla: Znamení víry si nenechali ujít Dědík, Mesárošová, Kopecká a další

Tato návštěva kina byla pouze pro odvážné.

Nová kapitola hororové klasiky Vymítač ďábla s podtitulem Znamení víry vstoupila do kin v plné parádě. Slavnostní projekce totiž nebyla pro strašpytlíky. Ve foyer kina čekala na všechny příchozí hrůzu nahánějící dvojice dívek. Někteří hosté se s cosplayerkami s chutí fotografovali, jiní přistupovali k postavám s respektem a strachem v očích.

Pozvání na hororové promítání si nenechala ujít ani řada slavných osobností. Z dam mají pro strach uděláno Dominika Mesarošová, Elis Mraz, Elizabeth Kopecká, Natálie Smutná z Love Isladu, Martina Helis z Robinsonova ostrova či Linda Finková. I muži ukázali, že se nebojí. Před objektivy fotoaparátů zapózovali Freescoot, Braňo Polák, Martin Schreiner či Tadeáš Kuběnka. Heslo „ve dvou se to lépe táhne“ hlásil Marek Dědík s manželkou, Peter Pecha s Kateřinou Pechovou či Petr Kutheil s Markétou Šandovou.

Jak to na premiéře pokračování hororové legendy vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací