První večer XII. StarDance ovládli Eva Adamczyková a Richard Krajčo

Deset letošních tanečních párů zažilo první přímý přenos.

Po roční pauze se na televizní obrazovky vrátil večer plný noblesy, elegance a tanečních výkonů. Již XII. řada StarDance byla otevřena tancem profesionálních tanečníků. O bodové hodnocení se postarala tříčlenná porota ve složení Richard Genzer, Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík. Dokonce padly dvě osmičky.

První sobota se StarDance přinesla hned tři tance – cha-cha, jive a waltz. Někteří soutěžící tak měli možnost předvést ladné pohyby a ti druzí svůj temperament. Nejvíce bodů si vytančili Eva Adamczyková s Jakubem Mazůchem a Richard Krajčo s Dominikou Roškovou. Oba páry se radovaly z první osmičky za svůj výkon v latinskoamerických rytmech. Naopak svůj cit pro elegantní plutí po parketu ukázal Vavřinec Hradilek s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou. Pomyslnou bronzovou medaili by si po hodnocení poroty odnesla Iva Kubelková s Martinem Prágrem.

Nadcházející týden čeká na stále kompletní desítku samba, tango a valčík. Navíc, příští sobota bude speciální, protože se dočkáme již 100. dílu StarDance. O své dojmy pár minut po skončení prvního přímého přenosu se s námi podělili Vavřinec Hradilek s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou a Richard Krajčo s Dominikou Roškovou.

Jak to tanečním párům slušelo během prvního letošního večera, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací