Slavnostní premiéra filmu Zabijáci rozkvetlého měsíce trvala 206 minut

Leonardo DiCaprio, Robert De Niro a Lily Gladstone v hlavních rolích.

Leonardo DiCaprio se vydává do dalšího útoku na Oscara. Po REVENANT Zmrtvýchvstání, který trval 156 minut, se pustil pod režijní taktovkou Martina Scorseseho do 206 minut dlouhého historického dramatu Zabijáci rozkvetlého měsíce. Ani téměř 3 a půl hodinová stopáž neodradila dlouhou řadu fanoušků, kteří se vydali na českou slavnostní premiéru.

Do sálu kina IMAX usedlo i mnoho VIP osobností. Pozvání přijali a povinné fotografování ve foyer kina absolvovali Adéla Gondíková, Stanislava Jachnická s manželem, Monika Timková, Miroslav Hrabě, Zuska Velichová, Karel Heřmánek s manželkou Nikolou Kouklovou, Survivor partička Adam Raiter, Matěj Quitt a Žaneta Skružná, Vojtěch Machuta, Anna Kadeřávková, Kristýna Třešňáková alias Týnuš s partnerem, Veronika Hejlíková, Mikoláš Tuček, Hana Třeštíková, Michal Režný, Markéta Muzikářová, Nikola Gránská, Rey Koranteng s manželkou, Hanka Kynychová se synem či Štěpánka Duchková s manželem.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací