100. díl StarDance se stal osudným páru David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná

Jubilejní díl se nesl v duchu vzpomínání.

Moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková již sto večerů provází diváky taneční televizní show StarDance. První díl jsme mohli na televizních obrazovkách zhlédnout 4. listopadu 2006. Od té doby se na tanečním parketu vystřídalo již více než sto známých osobností s profesionálními tanečníky po boku. Jubilejní 100. epizoda nabídla nejen vlnu nostalgie, ale i první vyřazený pár 12. řady, kterým se stal David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná.

Divadelní, televizní a filmový herec David Prachař a jeho taneční partnerka Zuzana Dvořáková Šťastná stihli předvést dva tance, a to jive na píseň Hit the Road Jack a valčík na píseň Nothing Else Matters, který se jim bohužel stal osudným. Oba si svoji účast v soutěži ale užili. Dokonce nám naznačili, jaká by byla náplň jejich freestylu. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

O svoje pocity z druhého tanečního večera letošní řady se s námi podělili i Iva Kubelková a Martin Prágr, kteří za svoje tango od porotců získali 25 bodů, což bylo dnešní nejvyšší skóre. Iva Kubelková prozradila, zda ji baví víc latina nebo standard, zda jsou klasické a taneční podpatky v něčem jiné i jak se jí na parketu pracuje s rekvizitami.

Vzhledem k tomu, že show StarDance dnes večer oslavovala úctyhodné jubileum, mohli jsme před fotostěnou zastihnout nejen kompletní desítku tanečních párů, ale i některé z hostů, který si večer plný tance a noblesy nemohli nechat ujít. Pozvání přijali a blesků fotoaparátů se nezalekli například Jan Cina, Barbora Poláková, Markéta Děrgelová, Andrea Sestini Hlaváčková v očekávání, Tereza Černochová, Marika Šoposká s Robinem Ondráčkem, Jitka Schneiderová, Marek Taclík, Jitka Čvančarová s Petrem Čadkem, Jana Doleželová, Petr Bende, Jan Révai a mnozí další.

Fotogalerii ze 100. dílu StarDance najdete i na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací